Test: Be Quiet Pure Power 10 600W

Strømforsyninger d.  16. maj. 2017, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 13564 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 698,00
Produkt udlånt af: be quiet
DK distributør: n/a

Layout / Design


Pure Power 10 fås i to udgaver med og uden modulære kabler. Den semi-modulære udgave som vi tester her har tilføjet et CM til navnet, og så er designet tilføjet den karakteristiske orange cirkel som går igen på flere af be quiet!s produkter.

 


Semi-modulær betyder at 24 pin ATX kablet og 4+4 PSU 12 V kablet er fastmonteret. Det er sådan set OK, da der er relativt stor chance for at du alligevel monterer dem som det første.

De resterende kabler kan du montere efter behov, og der er tydeligt angivet hvad stikkene er til. Der er dog ingen chance for at fejlmontere noget, da det er 4 pins hhv. 8 pins stik.
 


 

Blæseren er be quiet!s egen avl. En 120 mm model med den patenterede Silent Wings teknologi, flydende lejer og lang levetid. 

Et kig ned i elektronikken afslører en fin orden i komponenterne, og alle gængse sikkerhedskredsløb er på plads. Der er brugt Taiwan kondensatorer, hvilket holder prisen nede, men til gengæld koster lidt på effektiviteten.Lad os håbe det ikke påvirker støjtallene.
 


 

Den store lyt i indgangen er også en taiwaneser, her fra Teapo og kun i en 85 graders udgave, plantet direkte op af en køleprofil. Langt fra optimale betingelser for en så vigtig komponent. 
 


 

Tid til at sætte strøm på dyret og se hvad den kan trække.