Test: Fractal Design Celsius S24 køler

Køling d.  24. maj. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 15613 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1018,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design


Selvom konceptet er gammelt, kan man jo godt oppe sig, og sørge for ens produkt ser lækkert og indbydende ud. Nørderne er vilde med et lækkert design der passer lige til den maskine man nu bruger. Personligt syntes jeg Fractal Design er sluppet rigtig godt fra det med Celcius S24.

Vi starter med gennemgangen af radiatoren. Her har vi en 240 mm af slagsen, som er hel 31 mm tyk. Fremfor den sædvanlige piano blanke sorte maling, har Fractal Design valgt en matsort farve. Der kan monteres blæsere på begge sider af den. Både radiator og pumpe/kølehoved har nogle fede G 1/4" fittings.
Som noget helt nyt, skal blæserne tilsluttes et lille printkort på selve radiatoren. Ergo minimerer vi kabelrodet i vores maskine, så det må siges at være en rigtig god idé.Pumpen/kølehovedet fylder en del i landskabet. I denne klasse får vi selvfølgelig en ren kobberbund. Fractal Design har lagt kølepasta på for dig. Den kommer monteret med beslaget til montering på Intel-platform.Fractal Design har brugt en usædvanlig lækker sleeving på slanger og kabler. Fra pumpen/kølehovedet har vi kun et enkelt kabel - resten er gemt i sleevingen.Slangerne er en smule stive i det, og 400 mm lange. De er heldigvis ret fleksible.Vi slutter vores gennemgang af med kigge på de medfølgende blæsere. De er fra egen fabrik og hedder Dynamic X2 PWM. De har en sort plastic ramme og finnerne er hvide - helt som vi kender det fra Fractal Design.


 

På næste side installerer jeg Celcius S24 i vores Z170 set-up.