Test: TP-Link HS100 Smart Wi-Fi Plug

Diverse d.  01. september. 2017, skrevet af Monberg75 3 Kommentarer.  Vist: 18268 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 239,00
Produkt udlånt af: TP Link
DK distributør: n/a

Software

Selve hjernen i hele TP-Link Smart Home systemet er faktisk en app kaldet Kasa, som findes både til Android og iOS.

I oversigten over enheder, kan man tænde og slukke for enhederne nemt og hurtigt. Så hvis man lige skal have tændt for sin stikkontakt, så trykker man bare på det lille ikon til højre, og det bliver grønt og pluggen tænder.

Som man kan se, kan man tilføje flere forskellige enheder, som man kan styre individuelt.

 

 

Der er mulighed for, at lave forskellige scener med de enheder man nu har tilsluttet. Så hvis man nu vil slukke for alt, så kan man lave en scene til det, eller hvis man vil dæmpe lyset til hyggebelysning, så kan man lave en scene til det. Der er så godt som ingen grænser for hvad man kan lave.

 

 

Der er ligeledes mulighed for, at lave nogle såkaldte SMART ACTIONS. Men det kræver ekstra udstyr, som vi ikke har. Derfor hopper vi let hen over dette billede vidende om, at man har muligheden.

 

 

Trykker du på selve pluggen i enhedslisten, kommer du ind til kernen af hele systemet med den. Her ind kan man sætte forskellige scenarier for, hvordan man vil have den skal tænde og slukke automatisk. Hvis man er på ferie eller hvis man bare gerne vil have den tænder og slukker hver dag. Der er sågar mulighed for, at den følger dagslyset ved hjælp af kalender og tid, så den kan tænde når det bliver mørkt,og slukke når det bliver lyst. Mulighederne er mange.

 

 

Som vi kunne se på ovenstånde billede, holder pluggen lidt styr på hvor lang tid den har været tændt. På den måde kan man holde lidt styr på hvor mange timer ens lys brænder, eller hvad den nu styrer.

 

 

Til sidst er der indstillingerne for pluggen. Herinde kan man ændre navn, vælge om enheden skal kunne styres fra mobil netværket og meget mere. Man kan også få forskellige oplysninger om enheden, blandt andet MAC adresse osv.

 

 

Jeg synes der er rigtig mange og gode muligheder med denne plug.

 

På næste side fortæller jeg om min test af produktet.

Springer
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2017 09:00:01
Svar/Indlæg:
764/28
Fin gennemgang.

Jeg synes der mangler en gennemgang om hvordan man kobler den på sit Wifi hjemme, er det let eller???

Med hensyn til jord så kan man købe nogle hybrid stikproppe.

Hvad bruger den i standby strøm?


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
01-09-2017 12:10:28
Svar/Indlæg:
1194/156
Hej Springer.

Gode forslag, jeg skal prøve at svare på dine spørgsmål.

1.
Installationen er som en leg. Man følger den meget udførlige vejledning, så er det klaret på 2 minutter. Det kommer helt af sig selv når man installerer appen. Den forbinder selv til enheden, spørger til hvilket Wi-Fi den skal forbinde på, og spørger selv efter koden, hvis der skal bruges nogen.

2.
Med hensyn til Hybrid stik, så skal jeg ikke kunne sige om det er brugbart. Du skal jo også have en omformer fra stikkontakten til enheden, og igen fra enheden til din forlængerledning. Jeg skal være dig svar skyldig, om man kan det eller ej. Jeg bemærker bare, at man ikke kan bruge jorden som den er.

3.
Jeg har lige lavet en måling på det, da jeg stadig har enheden hos mig. Den bruger følgende:

Slukket tilstand (Standby): 0,7W
Tændt tilstand: 1,4W

Det giver et årligt forbrug på standby på omkring 6 kWh, og ved tændt på omkring 12 kWh. Det er en omkostning på omkring 15/30 DKK.

Håber dette svarer på dine spørgsmål, ellers stiller du bare nogle flere.

Mvh:
Kim MonbergSpringer
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2017 12:39:55
Svar/Indlæg:
764/28
#2 Super 🙂