Test: TP-Link HS100 Smart Wi-Fi Plug

Diverse d.  01. september. 2017, skrevet af Monberg75 3 Kommentarer.  Vist: 18271 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 239,00
Produkt udlånt af: TP Link
DK distributør: n/a

Test

Installationen går som smurt. Man følger bare vejledningen, og så er man forbundet med pluggen i løbet at 5 minutter. Den skal lige have information om, hvilket Wi-Fi den skal bruge, og adgangskoden. Så snart den har det, kan man begynde at bruge den.

Jeg har testet pluggen og leget med funktionerne som appen tilbyder. Og jeg må sige, at TP-Link har lavet et fint og responsivt produkt.

Når man bare sidder og leger med den, reagerer den med det samme man trykke på knappen i appen. Den slukker og tænder lige med det samme man beder den om det. Dette gælder både når man er på Wi-Fi, og når man er på mobil net.

 

 

Lyset i pluggen er fint afdæmpet, så man ikke bliver blændet af det. Det er også en glimrende indikering af, om pluggen er tændt eller ej. Og om den har forbindelse til netværket.

Denne plug er glimrende, hvis man forbereder kaffemaskinen til morgenkaffen, og sætter den til at starte sammen med vækkeuret. Eller hvis man gerne vil have lidt liv i huset på ferien, så kan den tænde og slukke lamper. På den måde ser det ud som om der er nogen hjemme i huset.

 

Til sidst skal vi have en konklusion og vurdering

Springer
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2017 09:00:01
Svar/Indlæg:
764/28
Fin gennemgang.

Jeg synes der mangler en gennemgang om hvordan man kobler den på sit Wifi hjemme, er det let eller???

Med hensyn til jord så kan man købe nogle hybrid stikproppe.

Hvad bruger den i standby strøm?


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
01-09-2017 12:10:28
Svar/Indlæg:
1194/156
Hej Springer.

Gode forslag, jeg skal prøve at svare på dine spørgsmål.

1.
Installationen er som en leg. Man følger den meget udførlige vejledning, så er det klaret på 2 minutter. Det kommer helt af sig selv når man installerer appen. Den forbinder selv til enheden, spørger til hvilket Wi-Fi den skal forbinde på, og spørger selv efter koden, hvis der skal bruges nogen.

2.
Med hensyn til Hybrid stik, så skal jeg ikke kunne sige om det er brugbart. Du skal jo også have en omformer fra stikkontakten til enheden, og igen fra enheden til din forlængerledning. Jeg skal være dig svar skyldig, om man kan det eller ej. Jeg bemærker bare, at man ikke kan bruge jorden som den er.

3.
Jeg har lige lavet en måling på det, da jeg stadig har enheden hos mig. Den bruger følgende:

Slukket tilstand (Standby): 0,7W
Tændt tilstand: 1,4W

Det giver et årligt forbrug på standby på omkring 6 kWh, og ved tændt på omkring 12 kWh. Det er en omkostning på omkring 15/30 DKK.

Håber dette svarer på dine spørgsmål, ellers stiller du bare nogle flere.

Mvh:
Kim MonbergSpringer
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2017 12:39:55
Svar/Indlæg:
764/28
#2 Super 🙂