Test: Silverstone SX800-LTI PSU

Strømforsyninger d.  27. juli. 2017, skrevet af Polarfar 1 Kommentarer.  Vist: 11752 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1629,00
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: n/a

Layout / Design


SX800-LTI måler 125 mm (W) x 63.5 mm (H) x 130 mm (D), og er kort fortalt en 120 mm blæser med en PSU under sig. Ganske vist en slimline blæser, men der skal jo også være plads til komponenterne. Silverstone kalder formatet for SFX-L, og den lander midt mellem en ATX og en SFF/SFX type.

Stikkene til de modulære kabler er proppet ud med en lille plastikklods ved levering, så skidt og støv ikke kan komme ind. Der er en tydelig oversigt over hvilke stik der er til hvad, og de er både farve- og facon-kodede så man ikke kan montere noget forkert.

 

 

Designet er, ud over at være kompakt, ganske standard for en tredieparts PSU. Sort, med hulplade som ventilation, og diverse klistermærker.

 

Kablerne er sorte fladkabler, der både er pæne at se på, og sørger for maksimal luftgennemstrømning i kabinettet.


Blæseren er som sagt en slimline type, der måler 120x120 mm med en tykkelse på 15 mm, og der er indbygget intelligent RPM kontrol, så kom ikke her. Blæseren er med sleeve bearings, altså rør-i-rør med en oliefilm imellem. Ikke det mest langtidsholdbare, men bedre end kuglelejer.

Blæseren er styret så den først starter når der er brug for at lede varme væk. Ganske som vi har set det hos eks. Corsair. Herunder kan du se et skud af PSU'en med låget af. Det er meget kompakt lavet, og der er ikke mange køleprofiler at se. Et tegn på den høje effektivitet der ikke spilder ret meget af strømmen fra stikkontakten.

 


Kondensatorerne er naturligvis japanske for at sikre maksimal stabilitet og lang levetid. Rubycon typerne er toppen af poppen.

 

 

Kim23
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-08-2018 20:45:20
Svar/Indlæg:
184/102

Der er ikke sådan en her med..??

https://www.silverstonetek.com...Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Kim23 d. 27-08-2018 20:45:50.