Test: GIGABYTE Aorus Radeon RX570

Grafikkort, AMD/ATI d.  10. november. 2017, skrevet af Gripen90 0 Kommentarer.  Vist: 14706 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: 
Oversættelse: Gripen90

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1707,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software


GIGABYTE Xtreme Gaming

Software GIGABYTE vedlægger, har ikke ændret sig synderligt siden dets oprindelige release. Xtreme softwaren er deres svar på MSI Afterbruner/ASUS GPU Tweak/Evga Precision X. Man kan ændre på kortets clockhastigheder, GPU volt og andre parametre. Den første tab hedder blot OC, og giver mulighed for manuel overclocking. Den næste tab hedder Advanced Overclock, hvor man har mulighed for at overclocke efter en GPU Boost graf. Desværre lader denne funktion meget tilbage at ønske i forhold til MS Afterburner og EVGA Precision X, da grafen er for upræcis. Der kan også vælges mellem 3 præ-konfigurerede modes, der tæller GAMING, ECO og OC - vi har testet kortet på Gaming.  

Under FAN tab'en kan der vælges mellem Turbo, Auto og Silent. For de mere advancerede brugere kan man selv lave en blæserkurve.
 


 

LED giver mulighed for at skrue på kortets lys. Her kan der vælges farver, effekter og lysstyrke. Til NVIDIA kort gælder det, at hvis man har en GIGABYTE SLI-bro tilsluttet kan lyset fra den også justeres. Denne del af softwaren fungerer lige, som den skal.  


 

Crimson

Som nævnt kom kortet ikke med nogen ekstra software. Derimod har vi downloaded AMD's nyeste driver type som nu hedder AMD Radeon Crimson - dvs ikke længere Catalyst. Udseendet på Crimson driveren har fået et markant overhaling og indbyder til en ny brugerflade. 

Vi vil på et senere tidspunkt lave en dybere gennemgang af den nye software og de indstillinger der er at finde. Indtil da må i se på et billeder fra AMD's promo-shots af den nye driver.