Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 638,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: n/a

Layout / Design


Designet er helt standard. Sort kabinet med hulplade som udluftning. Sorte og hvide logomærkater og specifikationer, og en grå blæser på toppen. De to kabler der skal i bundkortet, 24 pin ATX og 4+4 CPU 12 V, er monteret på forhånd. Resten er modulære stik. Her er der 4 mulige, hvoraf det ene er til PCIE.
 


 

Det er tydeligt markeret på PSU'en hvilke stik der er til hvad, og de er oven i købet facon-kodede så du ikke kan samle det forkert.
 


Her et par billeder af side og bagplade med udluftningshullerne.
 

 
 

Blæseren er fra Corsairs eget sortiment. Det er en såkaldt rifle bearing, et selvsmørende leje der er i center, og viften er naturligvis en low noise type. 
 


Som nævnet er det Great Wall der samler TX-M serien for Corsair, og resultatet er aldeles nydeligt på komponentsiden, selvom de er gavmilde med silikonelimen. 
 


Der er brugt både elektrolyt og solid state kondensatorer, og heldigvis for både stabilitet, levetid og ydeevne er det japanske typer der er monteret. Her er det de store 105 graders lytter i indgangen fra Rubycon. Det er det sikre valg i en PSU der skal kunne tåle lidt af hvert.