Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1158,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / udvendigt

Coolermaster holder den klassiske stil med MasterCase Pro 6. Det er et midi kabinet med en stor rude i den ene side. Det er først når man kommer tættere på, at det adskiller sig lidt fra mængden. Front -og toppladen skråner lidt, så den ikke ser helt så firkantet ud. Fronten er helt clean, og prydes kun af et Coolermaster logo.Toppen er også helt clean. On/off, USB og lyd er gemt under et lille plastic-dæksel.


 


Den højre side er helt blank. Her kan vi bedre se hvordan toppen og fronten skråner. Det er ikke helt uden grund Coolermaster har valgt at designe MasterCase Pro 6 på denne måde. Begge dele kan rykkes lidt for at øge airflow´et i kabinettet. Mere om det senere.Den venstre side er langt mere interessant. Her er en ret stor rude, som IKKE er lavet af hærdet glas. Den virker dog meget solid.Bagerst fortsætter den klassiske stil. Der er ikke noget nyt her. Hul til PSU, motherboard backplate, 8 PCI-slots, og plads til en 120/140mm blæser.PSU´en skal monteres i en ramme. Der er brugt fingerskruer hele vejen. Disse er dog spændt så hårdt fra fabrikken, at der skal en skruetrækker til at løsne dem. 

Vi slutter den udvendige gennemgang af med, at kigge på bunden. 4 store stykker gummi gør det ud for fødder. Der er blevet plads til et filter, som er lige til at trække ud.


 


Collermaster kalder MasterCase Pro 6 et midi kabinet. Jeg er ikke helt enig. Her er det sammen med et be quiet! Pure Base 600 og en Mac Pro. 

Indvendigt design på næste side.