Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1158,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / indvendigt

Vi starter med toppen, som gemmer på en ret så fed feature. Selve toppladen sidder fast med 4 magneter, og er lige til at pille af. Her gemmer sig en ramme til en radiator (240/280 mm). Den er hævet, hvilket giver mere plads til radiator/blæsere. Jeg syntes det er en super fed detalje, da jeg ofte har været ude for, at radiator eller blæsere kommer i karambolage med komponenterne på bundkortet.Hvis du ikke skal bruge den, er den lige til at skrue af.


 


Coolermaster bruger samme princip med fronten. 4 store magneter holder den fast, og den er lige til at hive af. Med den af vejen, får vi adgang til de 2 5,25" drive bays, og de 2 fabriksmonterede 140 mm blæsere. Jeg syntes idéen med skjulte 5,25" er smart. Skal du bruge et optisk drev, kan du lige fjerne fronten, og sætte den på igen, når du er færdig. Selvom jeg personligt mener et optisk drev er unødvendigt, syntes jeg stadig det er helt fint, at Coolermaster giver brugeren mulighed for at benyttet et eller to.
Du kan selvfølgelig også vælge at bruge kabinettet helt uden fronten - den sorte mesh ser godt ud, men ødelægger lidt helheden.Nederst sidder der en LED strip.Sidepanelerne sidder fast med 2 fingerskruer. Bag det højre gemmer sig området hvor vi skal føre vores kabler. Der er god plads til det - 25 - 35 mm har Coolermaster givet os. Her er ingen skarpe kanter, og en kæmpe udskæring omkring CPU-området.Den venstre side er langt mere interessant. Det er her vores dyre hardware skal installeres. Igen bruger Coolermaster det klassiske design, med to kamre. Ét til PSU, og ét til resten af hardwaren.
PSU´en skal monteres i bunden af kabinettet. Den skal skubbes ind fra bagsiden. Der er IKKE noget anti vibrationsgummi, hvilket kom en smule bag på mig. Til gengæld er der god plads til overskydende kabler.Helt fremme i bunden, er der plads til 2 stk. 3,5" drev. Disse kan også bruges til 2,5" drev.Vores SSD´er monteres på et par plader i bunden af øverste kammer.Der er plads til yderligere 3 stk. 3,5" diske. Disse monteres i et bur, som kan fjernes helt, hvis du ikke skal bruge det. Det er også muligt at installere 2,5" drev i buret, hvis de 2 andre pladser ikke er nok.


 


Rammerne til diskene er ens, og har anti vibrationsgummi monteret.


 


Rammen til 5,25" drev er af den såkaldte "tool-less" type. Du skubber drevet ind, og det låser sig fast automatisk. Bruger du ikke 5,25" drev, kan hele rammen fjernes.De to fabriksmonterede 140 mm blæsere i fronten sidder i en ramme.  Som det ses på billedet, så har alle kabler en lækker sort sleeving.Den sidste fabriksmonterede blæser sidder bagerst. Endnu en 140 mm - denne gang dog med røde eller blå LED´s, afhængig af hvilken model man køber.


 

På næste side installerer jeg vores Ryzen system i MasterCase Pro 6.