Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 243,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installering


Som nævnt tidligere får du ikke en manual med. Arctic Cooling har valgt den billige løsning, hvor der følger et lille kort med, som man så kan scanne med sin mobiltelefon. Dét prøvede jeg naturligvis, og det fungerer godt.  


Der er en backplate med til Intel. Skal du montere Freezer 12 i et AMD-system, skal du bruge den originale backplate fra dit bundkort. Jeg fandt min i kassen til bundkortet.
Selve køleren klargøres ved at sætte monteringsbeslagene på køleren. Det er samme beslag til både Intel og AMD. Og det er blot to skruer der skal skrues i.Der sidder en rille i armen på selve køleren, som beslaget skal ned i. Indtil videre har det været meget simpelt.Det nemme stoppede da jeg skulle have skruet køleren fast. Den originale backplate sidder på ingen måde fast, og der er nærmest ingen plads til at skrue skruerne i. Jeg løste det lille problem, som mænd oftest løser problemer. Jeg gav simpelthen backplate´n gaffatape...
 


Herefter var der ingen problemer, og jeg fik monteret køleren - selvfølgelig den forkerte vej til at starte med. Blæseren kan kun sidde på den ene side. På den igen. Det endte med jeg fik monteret køleren korrekt.Freezer 12 fylder ikke meget i det store Coolermaster MasterCase Pro 6.


 

Test og overclocking på næste side.


 

doit
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-08-2017 00:50:17
Svar/Indlæg:
998/134
ok
til nyt bundkort, der skal sættes i kabinet.
men skifte køler, som sidder bundkortet i forvejen, uden tage bundkortet ud.
vil jeg tage freezer 13.
hvor er den let. at montere


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af doit d. 20-08-2017 00:51:45.


Toronto
 
Superbruger
Tilføjet:
29-08-2017 08:40:12
Svar/Indlæg:
380/3
Tak for en god gennemgang