Test: UE Wonderboom højttaler

Lyd d.  04. juli. 2017, skrevet af Monberg75 1 Kommentarer.  Vist: 13545 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 709,00
Produkt udlånt af: ultimateears
DK distributør: ultimateears

Layout / Design:

Så er det vist på tide vi får kigget lidt på udseendet.

Denne lille 'håndgranat' er udformet og ser ud som en normal BOOM højttaler. Den har de klassiske store +/- knapper på stoffet, som man bruger til at skrue op og ned for lydstyrken.
 


 

Oven på højttaleren er der et par knapper, og bag på højttaleren er der en strop. Stroppen kan bruges til at hænge højttaleren op med, eller holde i. Den sidder solidt fast i højttaleren.


 

Knapperne på selve højttaleren er henholdsvis Power og Pair knapper. På den måde kan man nemt og hurtigt tænde for højttaleren, og parre den med sin mobile enhed ved hjælp af Bluetooth.
 


 

Alt plastik er belagt med non-slip gummi behandling, så man kan stort set sætte højttaleren hvor man vil. Bunden af højttaleren har ikke nogen gummi fødder eller noget.
 


 

Inde bag dækslet i bunden finder vi det lille mikro USB stik, som skal bruges til opladning. Dækslet er selvfølgelig tætnet, så der ikke kan komme vand ind.
 


 

Der er selvfølgelig lys i de respektive knapper. På den måde kan man se om der er tændt for højttaleren, og om den er forbundet eller venter på parring af Bluetooth.
 


 

Nu er det tid til at teste produktet, på næste side.

 

 

Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-07-2017 18:20:49
Svar/Indlæg:
5224/222
Den kunne godt være en kandidat til næste ferie 🙂