Test: UE Wonderboom højttaler

Lyd d.  04. juli. 2017, skrevet af Monberg75 1 Kommentarer.  Vist: 13497 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 709,00
Produkt udlånt af: ultimateears
DK distributør: ultimateears

Test: 

Jeg har selvfølgelig lyttet til en masse musik på denne lille lækre højttaler. Og eftersom der ikke er mulighed for, at snakke igennem den, er der ingen test af mikrofon eller opkald. Det er faktisk sjældent man oplever producenterne ikke har implementeret den funktion, men jeg bifalder at UE har valgt det fra. Jeg kan ikke se det skulle være brugbart på nogen måde.
 

Musik:

Der er ingen tvivl om, at UE ved hvad de laver. Jeg har haft fingre i deres andre højttalere, og denne er ingen undtagelse. Den spiller rigtig godt og fyldigt, størrelsen taget i betragtning. Vægten gør, at den bliver stående hvor man stiller den, næsten lige meget hvor højt man spiller.

For jo. Den kan virkelig spille højt, og den gør det med ret stor overbevisning.

Denne lille højttaler sørger faktisk for, at få stort set hele lydbilledet med. De to 40 mm højttaler enheder virker til, at være godt tilpasset, og har stort set hele lydbilledet med. Der mangler måske en smule på diskanten/detaljen, hvis man skal være helt kritisk. Men igen er det nok ikke sådanne en højttaler man vælger til den fine Hi-Fi oplevelse, men mere til festen med vennerne.

Jeg er mildest talt imponeret.
 

Funktioner:

Uden jeg har haft mulighed for at teste dem, vil jeg gerne fremhæve de funktioner UE har puttet i denne højttaler. 

Muligheden for at parre en ekstra WONDERBOOM, så man kan spille det samme musik på flere højttalere på samme tid er en fantastisk mulighed. Hvis man slår sig sammen med vennerne, og bliver enige om at købe et par stykker. Så kan man virkelig skabe en lille fest nede på stranden eller ved poolen. Der vil være god musik til enhver lejlighed.

Muligheden for at styre musikken til højttaleren fra flere enheder er også genialt. Så kan man være flere der styrer musikken, så man ikke står med DJ funktionen helt alene. Det er genialt.

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.

 

 

Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-07-2017 18:20:49
Svar/Indlæg:
5224/222
Den kunne godt være en kandidat til næste ferie 🙂