Test: be quiet! Silent LOOP 360 mm cooling

Køling d.  31. juli. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 13792 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1324,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation

Min oprindelig plan gik i vasken, næsten inden jeg kom i gang. Planen var at teste køleren i be quiet! Pure Base 600 kabinettet, hvor mit Skylake system er installeret. Men som med testen af den sidste AIO, var der ikke plads. Det skyldes de enorme heatsinks på mit Sabertooth Z170 MkI. Så jeg gik i kælderen og fandt reserve-skuret frem - mit Phanteks Eclipse P400S. Her måtte jeg fjerne en plade og holderen til diskene. Så under testen ligger min Samsung 850 EVO bare løst i bunden.

Manualen til Silent Loop 360 er den samme som til Silent Loop 240. Og den fungerer glimrende. Jeg fik brug for den, da jeg blev lidt forvirret over hvilke skruer osv., jeg skulle bruge til en installation på AM4.Jeg startede med at montere blæserne på radiatoren. De sidder som in-take da det hele skal monteres i fronten. Ingen problemer. Hullerne passede perfekt.


 


Det hele passede også perfekt i fronten.Jeg samlede blæserstikkene i den medfølgende Y-splitter.Monteringsbeslagene til AMD, skal bare lige klikkes på kølehovedet. Det kan vendes forkert, men så kan man ikke låse det. Det hele giver sig selv, når man sidder med det i hånden. Her har jeg sat skruerne i, og det er klar til montering på den originale backplate.Backplate´en drillede som altid. Den fik lidt gaffatape, så den blev siddende, da jeg skulle montere kølehovedet.Sidste del af installationen var at ligge lidt kølepasta på CPU´en (jeg brugte den medfølgende), og skrue kølehovedet fast. Husk at spænde diagonalt, så der ikke kommer et skævt tryk på CPU´en.Jeg tilsluttede pumpen til CPU-fan, og blæserne på Opt CPU-fan, så jeg kan tjekke rpm under testen. Alt i alt er det en forholdsvis nem installation, som ikke burde volde problemer for nogen. Det færdige resultat ser ret blæret ud.


 

Test og overclocking på næste side.