Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3364,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Overclocking

 

Ligesom med de 2 andre X299 bundkort kunne jeg på dette ASUS PRIME også få CPU'en op på 4,7 GHz, men for at gennemføre de forskellige tests var jeg nødt til at gå ned på 4,6 GHz. Her kørte den også stabilt ved 1,25 i vcore spænding.

3DMark: 

Også i OC ser vi et lille forspring til ASUS PRIME i 2 af testene dog ikke Fire strike.

Basemark CL: 

I Basemark CL er ASUS PRIME en smule efter MSI bundkortet især i Fraktaltesten, det er dog stadig lidt foran AORUS bundkortet.

Cinebench R15: 

Cinebench klarer ASUS PRIME i fin stil i OpenGL testen. Det ser mindre godt ud i CPU testen her klarer MSI bundkortet sig lidt bedre ASUS scorer dog højere end AORUS bundkortet i begge tests.

Aida Extreme: 

Igen her i OC delen af AIDA64 testen ser vi ASUS PRIME bundkortet score højest i 2 af testene, med ved skrivetesten kommer det ind på en andenplads.

PCMark 8: 

Her i PCMark 8 scorer ASUS PRIME højest i de 3 regulære tests. Kun i Storage testen falder ASUS ned på en tredjeplads, med RYZEN og AORUS foran sig.

PCMark 10: 

I denne test klarer ASUS PRIME sig helt suverænt og scorer højest i alle tests.

wPrime: 

I wPrime CPU testen scorer ASUS PRIME lige op med AORUS bundkortet i den korte 32M test og lavest som også er det bedste i 1024M testen.

CrystalDiskMark 5.1.2 x64: 

I den sidste tests ved OC er det fortsat MSI der løber med sejren, men forskellen er så lille at den nok kun kan måles men ikke reelt mærkes.

 

 

Så mangler der bare en konklusion og den følger på næste side.