Test: GIGABYTE GA-AB 350N- Gaming WiFi

Bundkort, AMD d.  30. august. 2017, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 18068 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1068,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer 

GIGABYTE AB350N har sine RAM sokler monteret helt ude på kanten af bundkortet og det er for at give plads til AMD Wraith Max. Køleren og som det kan ses passer den rigtigt godt på bundkortet. Jeg har selv en Wraith Max. liggende og den skulle da lige prøves på RYZEN 7 1700 CPU'en. Det gik fint nok ved stock hastighed, men ved OC bliver CPU'en for varm for denne køler. 

Dette bundkort er udstyret med 2 Hybrid blæserstik og 5 temperatur prober så der er lidt at holde styr på. 

Bundkortet har 1 stk. M.2. plads som kan køre i NVMe hastighed op til 32 Gb/s eller SATA3 6 Gb/s der er mulighed for flere længder af slagsen. Der er også blevet plads til et opretstående WIFI/Bluetooth kort på bundkortet. Det benytter sig af AC 5 GHz standarden og har 2 kanaler. 


 


 

RGB Fusion er et system af LED'er som det via software er muligt at styre ret avanceret i forskellige zoner på bundkortet. Mere om det under software. Sidst men ikke mindst er bundkortet forsynet med flere LED Stribe stik. Det understøtter RGBW og UV LED Striber. Som noget nyt kan RGB Fusion nu styres med smartphone. GIGABYTE har netop udviklet en ny APP til formålet, så det er bare at hente den. 

Bundkortet er udstyret med 4 USB 3.1 Gen 2 stik som kan runde hastigheder op til 10 Gb/s. Dette bundkort er også forberedt på VR så det er bare at købe nogle af de stumper GIGABYTE anbefaler for at få et fornuftigt 90 FPS flow i VR. 

I lyddelen er bundkortet forsynet med REALTEK ALC 1220 HD Audio lydchip og headset forstærker samt AMP-UP AUDIO til at forbedre lydbilledet med. 

Når der f.eks. bruges USB udstyr med lange ledninger kan der forekomme spændingstab i ledningen og derfor er dette bundkort udstyret med et system der kan bruges til at hæve spændingen en smule så de tilsluttede enheder får lidt ekstra og igen bliver mere stabile. 

Bundkortets blæserstik er af hybrid typen som kan bruges til forskellige enheder uden at tage skade. Stikkene detekterer selv hvilken slags styring eller enhed man har forbundet og stikkene kan hver især klare helt op til 2 ampere. 

Også dette GIGABYTE AB350 GAMING WIFI er udstyret med Armor eller forstærkning på PCIe slottet så det kan tåle en hel del påvirkninger både op og ned men også til siderne som i når der hænger et godt tungt grafikkort i soklen. Også låsemekanismen for enden af PCIe slottet er blevet forstæket med 3,2 Gange. 

Som noget nyt i deres strømforsynings del til CPU'en har GIGABYTE indført en helt nye versioner af komponenterne, således at de nu er af serverklasse typen og dermed har bedre holdbarhed.

 

Specifikationer:

 

På næste side ser vi på Design og layout.

 

 

animal-mik
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-08-2017 08:19:23
Svar/Indlæg:
905/160
uhh - skal skal ikke :) , P.S . kommer der X370 ITX mobos ?.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
30-08-2017 10:24:46
Svar/Indlæg:
2016/273
Det findes allerede f.eks fra ASROCK https://www.asrock.com/mb/AMD/... 🙂 så spring du bare ud i det. 😀