Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2953,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer

 


 

Lydkortet er forsynet med anti pop's i lyden og det er lækkert så man ikke får disse knald i ørerne f.eks. ved at skifte lydkilder. Selve lydkortet er en Chip som MSI kalder Audio Boost. Også på dette bundkorts lyddel er der brugt kvalitets kondensatorer som helt klart forbedrer lydbilledet. 

DDR4 Boost er MSI's system til bedre RAM optimering. 

Dette MSI bundkort har også dedikerede Gaming porte i venstre side af I/O delen. Her kan tilsluttede enheder som f.eks. mus og tastaturer konfigureres ved hjælp af software. 

MSI X299 bundkortet har kontrollerbare blæserstik og også stik for AIO pumpe så man let kan styre flowet gennem kabinettet. 

Ydermere er MSI X299 bundkortet optimeret for vandkøling og AIO kølere og en god del af markedets vandkølings producenter er understøttet. 

For at holde NVMe SSDer rimeligt kølige er der monteret et køleskjold på begge M.2. SSD Soklerne, det skulle gøre at SSDen eller Intel Optane Memoryen ikke bliver gloende. 

MSI har forstærket samtlige PCIe soklerne så de kan tåle selv meget tunge grafikkort. MSI X299 GAMING M7 ACK bundkortet er overalt udstyret med MSI Armor som forstærker de pågældende enheder som f.eks. M.2 soklerne, RAM soklerne og U.2 soklerne. derudover har alle bundkortets støttepunkter ekstra zoner som beskytter mod EMI. 

Vær den første på slagmarken ved hjælp af at dette bundkort kan udnytte de meget hurtige M.2 SSD'er der kører NVMe og dermed op til 32 Gb/s. Som det kan ses på billedet til højre er det dog muligt at komme op på 64 Gb/s når M.2 SSDerne køres i RAID. 

MSI X299 GAMING M7 ACK er naturligvis skruet sammen med markedets topkomponenter og det betyder langt bedre ydelse, køligere ydelse og lang tids holdbarhed. 

Bundkortet har en masse Gaming software vedlagt og det er ting som Gaming Hotkey hvor man kan opsætte hotkeys til spil og programmer også Game boost som kan give CPU'en en hel del ekstra power når man lige står og mangler det. her kan man også konfigurere sin Gaming enhed som mus etc. 

Dette bundkort er også VR Ready så har man hardwaren til at trække VR så er det bare at købe udstyret. 

Her er MSI X299 GAMING M7 ACK's Specifikationer vist på en lidt mere spændende måde end de sædvanlige lange og kedelige Data lister.