Test: GIGABYTE X299 AORUS GAMING 7

Bundkort, Intel d.  11. august. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 18151 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2399,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion


Det er denne gang et af de nye Bundkort til X299 chipsættet og dermed også til X CPU'erne. Producenten er AORUS som er et nyt brand under GIGABYTE. Denne gang ser vi på deres nye X299 GAMING 7, som jeg også brugte til test af de nye CPU'er. Her ser vi nærmere på selve bundkortet og hvad GIGABYTE har fundet på af nye funktioner og software.
 


Bundkortet leveres i en kraftig display papkasse som når man vipper låget bagover fremviser bundkortet under et gennemsigtigt plast dæksel. På toppen af kassen ses et AORUS Logo og derunder ses Høgen som er en del af AORUS Logo. Forneden ses bundkortes navn i orange skrift. GIGABYTE er nævnt i lille skrift nederst til højre. På bagsiden fremhæves en del af bundkortets funktioner og detaljer med skrift og små billeder. Heromme finder man også bundkortets specifikationer.
 


 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.
 

På næste side ser vi nærmere på chipsættet.