Test: GIGABYTE X299 AORUS GAMING 7

Bundkort, Intel d.  11. august. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 18127 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2399,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer 

AORUS X299 bundkortet er forsynet med Ultra Durable Armor som beskytter både PCIe og RAM sokler dels mod tunge grafikkort og mod at bundkortet bukker. 

AORUS har udstyret dette bundkort med et ALC 1220 lydkort. Endvidere har lyddelen sin egen strømforsyning og højkvalitets kondensatorer. Ind- og udgange er forsynet med en guld belægning for optimal kontakt. 

Der er også en smart headphone forstærker til dit headset som automatisk detekterer headsettets impedans. 

En ESS Sabre DAC sørger for overlegen musikoplevelse til Gameren og den diskofile musikelsker. 

Bundkortet understøtter op til og forbi 4400 MHz RAM, og er afprøvet og godkendt med over 1000 forskellige RAM sæt. Så der skulle være bred mulighed for at finde et kompatibelt sæt. 

AORUS har gjort et stort stykke arbejde med hensyn til at indbygge og udbygge LED lyset som dette bundkort kan håndtere. NU er det f.eks. muligt at have helt op til 300 digitale LED'er kørende i LED striber. 

RGB Fusion er naturligvis stadig programmet man bruger til styring af alt LED lys ombord og nu er det muligt at indstille alle LED'er til netop din smag. 

Bundkortets RGB LED'er er opdelt i Zoner som kan styres individuelt og Fusion har nu op til 17 indbyggede mønstre at vælge imellem. 

Bundkortets LED stribe stik understøtter RGBW LED striber og også UV LED striber. 

GIGABYTE har nu sågar også udviklet en APP så du kan få RGB Fusion på mobilen. 

AORUS har også udstyret X299 bundkortet med dobbelt Intel Killer netkort og derudover et trådløst Killer AC netkort med hastigheden 867 Mbps samt Bluetooth. 

Bundkortet har også det GIGABYTE kalder Thermal Guide som er et system som overvåger de op til 3 NVMe M.2. SSDer og systemet kan forudse eventuel overophedning og tage skridt mod bedre køling før SSD'ens ydelse begynder at falde. 

Når der f.eks. bruges USB udstyr med lange ledninger kan der forekomme spændingstab i ledningen og derfor er dette bundkort udstyret med et system der kan bruges til at hæve spændingen en smule så de tilsluttede enheder får lidt ekstra og igen bliver mere stabile. 

Der er på dette bundkort brugt specielt gode komponenter i Strømforsyningen til CPU'en og her er tale om dele i serverklasse kvalitet.

 


 

Designet følger på næste side.