Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2399,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software 

GIGABYTEs APP Center er stedet hvor det meste foregår når det kommer til diverse hjælp programmer. Jeg omtaler lidt af dem i det følgende. 

3D OSD er et program der giver et infobillede med de ting i som man afmærker med rødt dernedad og her er mange parametre at holde styr på. Det fungerer naturligvis kun i spil. 

GIGABYTE's @BIOS er som vi kender det stedet hvor man kan opdatere sin BIOS, hvis man ikke har mod på BIOS flashing. 

Hvis man vil overclocke sit Grafikkort så er V-Tuner programmet der kan hjælpe med det. 

GIGABYTE RGB Fusion er stedet hvor man kan (lege med) justere LED lyset på bundkortet. Der er mulighed for med dette program at opsætte bundkortets forskellige LED zoner så en af dem blinker, og en anden pulserer i en anden farve, eller man kan vælge at køre med alle LED'er i samme statiske farve. Det er naturligvis også muligt at helt at slukke LED lyset. 

SIV eller System Information Viewer viser den aktuelle systemstatus og herinde er det også muligt at justere på blæserne samt opsætte system advarsler.
 


 

Killer Control Center er stedet hvor man kan justere på forskellige ting på Netværkskortene eller bare se om de for WIFI kortet har tilfredsstillende signal og kører med den forventede hastighed.
 

Så er det blevet tid til selve testen.