Test: TP-Link LB120 Smart Wi-Fi LED pære

Diverse d.  06. september. 2017, skrevet af Monberg75 4 Kommentarer.  Vist: 15450 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 349,00
Produkt udlånt af: TP Link
DK distributør: TP Link

Software


Selve hjernen i hele TP-Link Smart Home systemet er faktisk en app kaldet Kasa, som findes både til Android og iOS.

I oversigten over enheder, kan man tænde og slukke for enhederne nemt og hurtigt. Så hvis man lige skal have tændt for sin lampe, så trykker man bare på det lille ikon til højre, og det bliver grønt og lampen tænder.

Som man kan se, kan man tilføje flere forskellige enheder, som man kan styre individuelt.
 


 

Der er mulighed for, at lave forskellige scener med de enheder man nu har tilsluttet. Så hvis man nu vil slukke for alt, så kan man lave en scene til det, eller hvis man vil dæmpe lyset til hyggebelysning, så kan man lave en scene til det. Der er så godt som ingen grænser for hvad man kan lave.
 


 

Der er ligeledes mulighed for, at lave nogle såkaldte SMART ACTIONS. Men det kræver ekstra udstyr, som vi ikke har. Derfor hopper vi let hen over dette billede vidende om, at man har muligheden.
 


 

Når man så vælger sin enhed i listen, kan man begynde at indstille den. Der er mulighed for at skifte varmen i selve lyset fra pæreren, så man kan tilpasse farven en lille smule alt efter sit ønske. Det er ikke RGB, men i hvide toner. Man kan ligeledes vælge styrken på lyset trinløst fra 0-100%.
 


 

Trykker man på CIRCADIAN, følger lysstyrken simpelthen solen. Så lyset automatisk justeret efter tiden på dagen, og solens op og ned tider.
 


 

Man kan se indstillingerne for pæreren. Herinde kan man ændre navn, vælge om enheden skal kunne styres fra mobil netværket og meget mere. Man kan også få forskellige oplysninger om enheden, blandt andet MAC adresse, signal styrke osv.
 


 

Der er også en mulighed for, at se forbruget på pæren. På den måde kan man se sin besparelse ved at bruge en LED pære i forhold til en standard 60W pære, som denne pære erstatter. Det er jo ret smart, og så kan man holde øje med, hvor længe lyset brænder i løbet af dagen.
 

 

På næste side fortæller jeg om min test af produktet.

 

 

Xoferif
 
Overclocker
Tilføjet:
06-09-2017 13:00:27
Svar/Indlæg:
455/7
på test siden er dette nævnt 2 gang:
"Når man har installeret softwaren, kan man begynde og justere lyset. Og jeg må sige, at TP-Link har gjort et godt stykke arbejde her. Pæren reagerer lige med det samme, når man trykker på knapperne i appen. Dette gælder ikke kun når man er forbundet til sit lokale Wi-Fi, men bestemt også når man 'kun' er forbundet på sit mobile netværk. Der er så godt som ingen forskel at mærke."

dejligt med lidt tech reviews også! 🙂


Sbn
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-09-2017 08:59:05
Svar/Indlæg:
218/6
Andetsteds vurderes den at være noget svag i lysstyrke i forhold til en "alm." LED med samme forbrug.
Hvordan er jeres oplevelse?


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
07-09-2017 09:32:38
Svar/Indlæg:
1194/156
#2.

Jeg ejer desværre ikke en rigtig glødepærer mere. Alt er skiftet ud til enten Spare pærer eller LED pærer. Så det kan jeg desværre ikke udtale mig om.

Generelt synes jeg, at LED pærer giver et rigtig godt lys, og umiddelbart synes jeg ikke jeg fornemmer jeg har mistet noget lys. Der er ingen tvivl om, at jeg ville vælge LED pærer frem for Spare pærer til enhver tid.

Og er man ligeglad med alle de funktionaliteter, så har f.eks. Ikea et glimrende udvalg af spare pærer i deres sortiment til normal brug.

Men i forhold til de tekniske specifikationer, så ville jeg ikke kunne forstå det, hvis de skulle angive lumen målingen forkert. Lumen er jo den samme uafhængig af lyskilde. Det er jo en måling af hvor meget lys der udgives.

Jeg fandt denne guide under en hurtig søgning på nettet. Den er godt nok på engelsk, men den har mange gode informationer om forskellen på Standard, Spare og LED pærer.

https://www.energyearth.com/ge...

Håber det var svar nok.

Mvh:
Kim


Sbn
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-09-2017 10:34:46
Svar/Indlæg:
218/6
Tak for svar - jeg snakker/skriver mere engelsk end dansk til daglig så det går lige 😀

Testen jeg læste kan hittes her:
https://www.techhive.com/artic...