Test: Corsair HX850 Platinum

Strømforsyninger d.  01. august. 2017, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 12306 gange.

Korrekturlæser: The Boss
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1242,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: n/a

Layout / Design


Designet er ganske standard med mørke farver, der er valgt for at gøre PSU'en så neutral som muligt, så den kan passe ind i så mange 3. parts kabinetter som muligt. Eneste lille frække detalje er de bukkede kanter, der får HX serien til at fremstå mindre OEM agtig. Samme design som Fractal Design bruger på deres modeller - og samme fabrik.
 


 

HX850 er fuldt modulært opbygget så alle kabler kan afmonteres. Der er 5 udtag til CPU/EPS og PCIE, men du får 2 CPU stik og 3 PCIE. Jeg kunne godt have tænkt mig et ekstra PCIE kabel, for det til fælde at jeg ønskede to kraftige grafikkort med dobbeltstik på hver deres kabel. Men det er ikke noget der trækker ned som sådan. 

 

 


I venstre side af fronten sidder den lille omskifter mellem single/multi-rail drift. Den sætter en strømbegrænser ind på 40 ampere og splitter 12 V siden op i 7 separate linjer i multimode.

Blæseren er fra Corsair selv, og hvorfor ikke når nu man har en kæmpe produktion af fremragende blæsere. 

 


NR135P er som navnet antyder en 135 mm low-noise type med flydende leje. Samme blæser bruges i en lang række af Corsairs high-end PSU'er i AX, HX og HXi serien.

Et kig ned i elektronikken afslører god orden og meget høj samlekvalitet. Coilwhine er noget vi cremer os ud af. I hvert fald er der smurt godt med silikonelim på spoler og andet der kunne forventes at resonere ved høje frekvenser.

 

 

Der er brugt kraftige kabler og beslag for at sikre stabilitet ved høj effekt. Man kan lige skimte de små solid state kondensatorer øverst på udgangsprintet.


3.3 V og 5 V udgangene er på 25 ampere og har deres eget kredsløbskort, igen monteret med kraftige kabler og beslag.

 

 

 

 


Indmaden oser af høj kvalitet. Vi er meget langt fra de billige OEM PSU'er du finder i BILKA PC'er.