Test: ASUS Cerberus V2

Lyd d.  01. december. 2017, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 18345 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 490,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: n/a

Layout / Design


Headsettet har den meget brugte udformning, hvor der er en ydre bøjle som udgør "skelettet", samt en indre der sørger for at det sidder godt på hovedet. det var også denne grundlæggende formel, som første version af headsettet var bygget på, men designet er dog frisket lidt op. Blandt andet i kraft af farvevalget, hvor bøjlen, samt syningerne på den indre bøjle har fået lidt farve på.  
 

 
 

Ørekopperne er lige tilpas størrelse til at dække undertegnedes ører, uden at der er ret meget ekstra plads at give af. Kopperne er lidt til den hårde side, specielt sammenlignet med mit vanlige Razer ManOWar headset. Det føles som om headsettet sidder ret tæt på hovedet, og man risikerer bestemt ikke at tabe det, lige meget hvor intenst et spil man har gang i. Cerberus er ikke ubehageligt at have på, heller ikke over lidt længere perioder, men lidt blødere puder ville give et plus i min bog. 
 

 


Ørekopper og den indre bøjle er beklædt med en slags kunstlæder, der egentlig føles ok. Man kan dog godt fornemme, at der er tale om et produkt i en lidt lavere prisklasse. På oversiden af den indre bøjle, står relativt diskret headsettets navn trykt.

Den ydre bøjle er udført i metal, og farvet i henholdsvis grøn, rød eller blå, her har vi så fat i den grønne version. Personligt synes jeg godt om metalbøjlen rent estetisk, da den giver et flot lidt industrielt look. Dog kan det godt være lidt irriterende, at man af og til får et metallisk "ding" hver gang man får ramt den ydre bøjle.
 

 


Den indre bøjle justerer sig til hovedets størrelse og form, ved at give sige i hver side. På bøjlen er en række små puder, der minder lidt om en slags memory skum. 
 


Armen til den aftagelige mikrofon er ret fleksibel, hvilket giver god mulighed til at justere den, så den har en god afstand fra munden.
 

  


På ledningen sidder en lille fjernbetjening, med et lille hjul på siden til at justere lyden, og en enkelt knap til at tænde og slukke mikrofonen. Der er en klips med påtrykt ASUS-logo på bagsiden, men helt ærligt fandt jeg den ikke specielt anvendelig, da den sidder så den er omkring skulderen. Man kan derfor godt føle, at den hænger og flagrer lidt, men det er ikke noget der rigtig har irriteret mig under testen. Der er dog en grund til, at den sidder hvor den gør, der er nemlig indbygget en ekstra mikrofon i boksen, som f.eks. kan anvendes når man er på farten.