Test: TP-Link LB130 Smart Wi-Fi LED pære

Diverse d.  08. september. 2017, skrevet af Monberg75 1 Kommentarer.  Vist: 13517 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 365,00
Produkt udlånt af: TP Link
DK distributør: TP Link

Software


Selve hjernen i hele TP-Link Smart Home systemet er faktisk en app kaldet Kasa, som findes både til Android og iOS.

I oversigten over enheder, kan man tænde og slukke for enhederne nemt og hurtigt. Så hvis man lige skal have tændt for sin lampe, så trykker man bare på det lille ikon til højre, og det bliver grønt og lampen tænder.

Som man kan se, kan man tilføje flere forskellige enheder, som man kan styre individuelt.
 


 

Der er mulighed for, at lave forskellige scener med de enheder man nu har tilsluttet. Så hvis man nu vil slukke for alt, så kan man lave en scene til det, eller hvis man vil dæmpe lyset til hyggebelysning, så kan man lave en scene til det. Der er så godt som ingen grænser for hvad man kan lave.
 


 

Der er ligeledes mulighed for, at lave nogle såkaldte SMART ACTIONS. Men det kræver ekstra udstyr, som vi ikke har. Derfor hopper vi let hen over dette billede vidende om, at man har muligheden.
 


 

Når man så vælger sin enhed i listen, kan man begynde at indstille den. På denne pære kan man vælge om man vil køre i RGB farver, eller i hvide toner. På den måde kan man finjustere det lys man gerne vil bruge. Man kan ligeledes vælge styrken på lyset trinløst fra 0-100%.
 


 

Trykker man på soltegnet i midten, følger lysstyrken simpelthen solen. Så lyset automatisk justeret efter tiden på dagen, og solens op og ned tider.
 


 

Man kan se indstillingerne for pæreren. Herinde kan man ændre navn, vælge om enheden skal kunne styres fra mobil netværket og meget mere. Man kan også få forskellige oplysninger om enheden, blandt andet MAC adresse, signal styrke osv.
 


 

Der er også en mulighed for, at se forbruget på pæreren. På den måde kan man se sin besparelse ved at bruge en LED pære i forhold til en standard 60W pære, som denne pære erstatter. Det er jo ret smart, og så kan man holde øje med, hvor længe lyset brænder i løbet af dagen.
  

På næste side fortæller jeg om min test af produktet.

 

 

TLaursen
 
Ny Bruger
Tilføjet:
10-07-2018 18:49:20
Svar/Indlæg:
7/0
Det løber hurtigt op, hvis man ønsker 3-5 til hele hytten - men simpelthen genial, hvis man blot ønsker at bruge den i en lejlighed med belysning fra oven i stuen fx. 😀

Vi har selv en, dog ikke fra TP-Link, men dem som IKEA selv producerer. Fungerer ganske fint (dog via fjernbetjening, ikke via app).

Tak for en super test, tror jeg skal ud og se, om ikke vi skal prøve denne. Appen giver i hvert fald blod på at prøve den! 😀