Test: TP-Link LB130 Smart Wi-Fi LED pære

Diverse d.  08. september. 2017, skrevet af Monberg75 1 Kommentarer.  Vist: 13047 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 365,00
Produkt udlånt af: TP Link
DK distributør: TP Link

Test


Monteringen af pæren er, som at skrue enhver anden pærer i sin lampe. Man skal dog være opmærksom på, om den kan være der, da den er en smule længere end en gammeldags glødepærer. den er dog formet, så de fleste lampeskærme osv. kan passe over den.

Efter montering følger man brugervejledningen, som er nem og forståelig. det tog mig under 10 minutter fra jeg pakkede pæren ud til jeg var i gang med at bruge den.

Softwaren man henter til sin smartphone fylder ikke det vilde, men kan til gengæld en masse ting som beskrevet tidligere. Den er nem og overskuelig, hvilket gør det utrolig nemt at bruge systemet.

Når man har installeret softwaren, kan man begynde og justere lyset. Og jeg må sige, at TP-Link har gjort et godt stykke arbejde her. Pæren reagerer lige med det samme, når man trykker på knapperne i appen. Dette gælder ikke kun når man er forbundet til sit lokale Wi-Fi, men bestemt også når man 'kun' er forbundet på sit mobile netværk. Der er så godt som ingen forskel at mærke.

Her er pæren monteret i min loftlampe. Lampen er beregnet til 3 pærer, men billedet giver en meget god fornemmelse af, hvor meget og hvordan pæren lyser.
 

 

Til sidst skal vi have en konklusion og vurdering.

 

 

TLaursen
 
Ny Bruger
Tilføjet:
10-07-2018 18:49:20
Svar/Indlæg:
7/0
Det løber hurtigt op, hvis man ønsker 3-5 til hele hytten - men simpelthen genial, hvis man blot ønsker at bruge den i en lejlighed med belysning fra oven i stuen fx. 😀

Vi har selv en, dog ikke fra TP-Link, men dem som IKEA selv producerer. Fungerer ganske fint (dog via fjernbetjening, ikke via app).

Tak for en super test, tror jeg skal ud og se, om ikke vi skal prøve denne. Appen giver i hvert fald blod på at prøve den! 😀