Test: Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB

Kabinetter d.  20. september. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 13233 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 442,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Montering af hardware

 

 

Testmaskinen består af :

Bundkort: ASUS PRIME X370 IPRO
CPU: AMD RYZEN 5 1600
Grafikkort: ASUS STRIX GEFORCE GTX 1080
RAM: 2x8 GB GEIL EVO X 3200 MHz
PSU: Cooler Master G750 Watt
Harddisk: Samsung 500 GB
SSD: Samsung 750 256 GB
Køling AMD Wraith MAX.
 

  

Her har jeg så monteret hele systemet og sat glaspladen på igen og det ser da ganske lækkert ud. Man har frit indsyn til bundkortet og har det RGB LED så vil det let kunne ses igennem glasset. Blæsernes LED'er vil også lyse ind på hardwaren når systemet kører. Samt fra Køleren og Grafikkortet. 

På bagsiden er der fin plads til de ledninger jeg har brugt i dette setup. RGB ledningerne til blæserne kan man sagtens få pakket pænere ad vejen hvis man bruger den RGB LED stribe splitter der følger med bundkortet. Men jeg nøjedes her med 1 til 3 splitteren fra Kabinettet. 

På bagsiden af kabinettet ser det faktisk også ganske nydeligt ud når man har smidt hardware i det. 

Her er der så fyret op for systemet, og der er hvidt LED lys i både startknappen og HDD/SDD aktivitets knappen helt til højre. De tre blæsere kan bringes til at skifte efter hvilke foruddefinerede mønstre og farver med softwaren AURA som følger med ASUS bundkortet. Andre RGB systemer fra f.eks. MSI og Gigabyte er også understøttet. Her kører de samlet med samme farve i alle 3 blæsere. Med en styreenhed der kan tilkøbes separat er det muligt at styre farverne individuelt eller hvis bundkortet har flere RGB LED stribe sokler så er det bare at bruge flere af dem så vil de naturligvis også køre individuelt.

 

Her til sidst lidt blærebilleder fra Cooler Master for at vise forskellige muligheder for led lys i kabinettet. På det nederste billede med det røde tema har man udskiftet den bageste blæser med en som har rødt LED lys.

 

På næste side følger konklusionen.