Test: Bitfenix Aurora

Kabinetter d.  13. oktober. 2017, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 19515 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 794,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware


Bitfenix giver dig en rigtig god manual med til Aurora. Jeg har naturligvis brugt den, da jeg installerede mit Ryzen set-up i skuret.
Jeg startede, som altid, med at montere PSU´en. Som nævnt er der ingen ramme eller andet fancy omkring det. Den skal bare skubbes ind og skrues fast.Med PSU´en på plads, var der masser af plads til at montere bundkortet.Jeg bruger normalt ikke 3,5" drev, men jeg ville da lige prøve drev rammerne. Jeg fandt en 500 GB Seagate 3,5" i rodeskuffen. Rammerne skal lige klikkes på, og så er drevet klar til installering.Drevet glider let på plads i 3,5" buret.SSD´en skulle selvfølgelig benytte SSD Chroma. Manualen er særdeles god.Drev holderen sidder fast med en enkelt fingerskrue. Ud med den og SSD´en monteres med fire skruer på bagsiden. SSD Chroma skubbes ud over drevet, og skrues fast med to skruer.Resten af hardware er lige ud ad landevejen. Jeg rendte ikke ind i nogen problemer. På bagsiden er der god plads til kabler, og på forsiden er der også masser af plads.
Med sidepanelerne på, er der faktisk ikke så meget at se.Det er muligt at lave et clean build i Aurora. Jeg syntes resultatet blev ret godt.På bagsiden er der ikke så meget at se.Jeg fik systemet startet op, og bliver mødt med stilhed - og lys.Med knappen i toppen af kabinettet kan man skifte farve på SSD Chroma´en.
Den kan også bare slukkes, hvis du ikke har lyst til at kigge på det.


 

Konklusion på næste side.

 

 

M.Thomsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-10-2017 08:39:52
Svar/Indlæg:
4067/52
Er der lige en af jer der retter overskriften til et "t" i stedet for et "n"