Test: ModMic 5 mikrofon

Lyd d.  11. oktober. 2017, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 12905 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 569,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design:


Funktioner og features.

Hvis vi lige starter med de lidt mere specifikke ting ved denne mikrofon.

Man kan på selve mikrofon hovedet se, at der er en mikrofon omskifter. Denne mikrofon har nemlig to mikrofoner indbygget i selve hovedet. Der er en mikrofon der optager hele vejen rundt, og så er der en der kun optager ind imod munden (Uni-directional).

Så man kan altså bruge denne mikrofon til flere forskellige formål, som jeg også vil prøve at påvise under min test.
 


 

Selve kablerne der følger med til mikrofonen, er kevlar forstærket kabler. Det gør, at det er meget holdbart, og kan tåle en del træk og buk. Selve stikkene er også støbt på kablet, så der er rigtig god trækaflastning i stikkene. Der er ingen tvivl om, at Antlion ønsker at give kunden den bedste kvalitet for pengene.
 


 

Hvis man skulle have behovet for det, kan man tilføje en mute kontakt på ledningen. Den sættes simpelthen imellem forlænger kablet og kablet på selve mikrofonen. På den måde har man hele tiden mute switchen lige ved hånden når man skal bruge den. Det er dog ikke altid man har behov for den, da man ofte i spil bruger 'push to talk' muligheden, altså at man skal trykke på en tast for at snakke. Så er man altid muted i spil, men hvis man streamer, optager mikrofonen hele tiden til streamen.
 

 

Ekstra tilbehør leveret af Antlion til anmeldelsen.

De sidste stykker tilbehør er ekstraudstyr, som Antalion har vedlagt vores testkit.

Det  er en Y adapter, så man kan bruge sættet sammen med sin mobile enhed eller konsol. Det kunne godt være du ville bruge dette på din tablet eller din mobiltelefon, eller gerne vil have den perfekte lyd på din konsol. Så kan du bruge denne adapter, som koster 11.95 USD på deres hjemmeside.

Læs mere om adapteren her (Engelsk)

Der er også et USB lydkort, så du kan koble det hele til din computer, og få den lyd ud af sættet som Antlion ønsker man skal have. Det vil jeg lave optagelser med den under testen, og fortælle hvordan jeg synes lydkortet lyder. Dette lydkort kan ligeledes købes på deres hjemmeside for 9.95 USD.

Læs mere om lydkortet her (Engelsk)
 

 

Montering af tilbehør.

Hvis vi lige starter med tilbehøret, så følger der 10 stk. kabel clips med. Det er S clips, som giver muligheden for at føre kablerne sammen (Hovedtelefon og mikrofon ledning) ved at clipse dem sammen. Det er en smart og simpel løsning.
 


 

Vil man bruge en mere fast løsning, kan man pakke begge ledninger ind i det sleeve der følger med. Det pakker også kablerne fint ind, men de bliver lidt stive i det. Det er praktisk når man lige kommer lidt væk fra hovedet, så fungerer det ret godt.
 

 

Så må vi hellere kigge på monteringen og brugen.

Det eneste man skal gøre, når man skal montere mikrofonen på sine hovedtelefoner er, at klistre den lille magnetiske holder fast. Det er en kraftig magnetisk holder, som giver dig nem mulighed for montering af mikrofonen efter behov. Den er smart designet, så man kan vinkle mikrofonen i flere forskellige stillinger.

 


 

Selve mikrofon armen er meget stiv i det, og man justere den ikke bare lige. Men selve holderne til mikrofonarmen kan skrues løs, så man kan justere længden på armen ret nemt.
 


 

Så er det simpelthen bare om, at få snakket med vennerne, eller hvad man nu skal bruge mikrofonen til. Da kvaliteten skulle være i top, kan man bruge denne mikrofon til mange ting. Streams, Skype, Podcasts og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænsen.
 


 

Nu er det tid til at teste produktet, på næste side.