Test: Cherry B. Unlimited 3.0 keyboard

Styre-enheder d.  17. november. 2017, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 13257 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 518,00
Produkt udlånt af: Cherry
DK distributør: n/a

Layout / Design

Designet er ret stilrent med rene linjer, men dog også med et par detaljer her og der. Selve layoutet af tastaturet er meget standard, og uden de store overraskelser. Ud over fire genvejstaster i øverste højre hjørne, er der kun tasternes standardfunktioner.  
 

Med diskrete nedsænkninger i den sorte plastik, deles keyboardet op i tre sektioner. Den primære del som den mest dominerende til venstre, piletaster samt taster som Insert og home i midten, og det numeriske tastatur til højre. I fronten har vi også lige et Cherry logo i gråt.  
 

På tastaturets underside er tre gummifødder der forhindrer tastaturet i at glide rundt på bordet, samt de obligatoriske fødder der kan slås ud og hæve den bagerste del af tastaturet en smule.  
 

 


Det er lidt svært at se på billederne, men i overfladen på både tasterne er indlagt en diskret glimmereffekt, hvilket hjælper til at designet er knapt så kedeligt som det kunne have været. Over det numeriske tastatur er der fire genvejstaster til henholdsvis lommeregner, email, browser og til at låse Windows. De tre førstnævnte kan dog konfigureres til andre funktioner end standard.   
 

Hvis man ikke slå fødderne ud, kan tastaturet være næsten helt fladt. 
 

Det er et ret tyndt keyboard vi har fat på, kun 1,6cm på et tykkeste sted. I toppen finder vi indgangen til ladekablet, samt en tænd/sluk knap. 
 

Ikke meget at bemærke fra siden, ud over den lave profil og de flade taster. 
 

Højresiden er identiske med venstresiden. 

Så er vi kommet til musen, der er sort ligesom tastaturet, dog i en lidt mere mat nuance. Musen er designet til brug med både højre og venstre hånd, og er således fuldstændig symmetrisk over midteraksen.
 

 

På oversiden er det obligatoriske schroll hjul, samt en lysdiode der indikerer hvis det er tid til at lade batteriet op. På undersiden er en lille tænd/sluk knap, samt en illustration af hvordan man skifter DPI direkte på musen. 
 

 
 

Bortset fra et lille Cherry logo i højre side, er musen identisk set fra begge sider. Siderne er med lidt struktur i form af opadgående streger, og så er overfladen faktisk lidt anderledes end oversiden, da der som på tastaturet er en let glimmereffekt. Man lægger dog ikke rigtig mærke til denne, med mindre man kigger rigtig efter. 
 

 


I siderne er der en bue ind, som passer fint til en tommelfinger, hvilket giver lidt bedre greb om musen. Den er dog ikke markant nok til, at man på nogen måde kan hvile tommelfingeren der. 

 

SqueeZe
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-11-2017 05:44:33
Svar/Indlæg:
243/11
Hvordan er støjen når der tastes?


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
18-11-2017 23:17:16
Svar/Indlæg:
5357/442
#1 Som de fleste membran keyboards dvs. i den lave ende - bestemt ikke som Cherrys MX-serie af mekaniske kontakter.