Test: Logitech G603 Wireless Gaming Mouse

Styre-enheder d.  24. november. 2017, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 15147 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 599,00
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: n/a

Layout / Design

Designmæssigt er musen holdt i grå og sort, ganske enkelt med logoet for G-serien trykt med sølvfarve på toppen. G603 er ret enkel i sit udtryk, meget ulig mange gaming mus inklusive mange af Logitechs egne. 

Set oppefra kan man godt se, at der er en lille smule forskel på højre og venstre side af musen, men det er bestemt ikke så udtalt som på for eksempel Logitechs egen Prometheus Core serie. På undersiden kan man også se den lille runding ind i den ene side.  
 

 

Under musen gemmer der sig HERO sensoren, hvis performance vi kommer tilbage til i testafsnittet. Her finder vi endvidere to knapper, en skydeknap og en trykknap. Skydeknappen styrer om musen skal være helt slukket, eller om den skal være tændt med henholdsvis høj eller lav opdateringshastighed. På den høje indstilling er der 1 millisekund mellem hver opdatering, og på den lave er der 8 millisekunder imellem. Ved at vælge den lave får man op til 18 måneders batterilevetid på to AA batterier, mens den høje skulle give 500 timers non-stop gaming. Den anden af de to knapper, styrer om musen skal anvende den trådløse Lightspeed forbindelse, eller skifte til Bluetooth, som den også har indbygget. 
 

 

På toppen finder vi de to musetaster, et schroll hjul, en ekstra genvejstast og en LED. Standard funktionen for den lille ekstra knap, er justering af DPI-niveauet, mens LED'en med en farve angiver hvilket niveau man netop har skiftet til. Grøn er for eksempel laveste niveau, mens højeste er blå. Schroll hjulet er relativt blødt, og ellers uden de store dikkedarer. 
 

Som det kan ses på billederne af musen forfra og bagfra, er højresiden rundet mens det i venstresiden er et lille bue ind hvor sideknapperne sidder. 
 

 

Hele den grå overside af musen kan tages af, og afslører de to batterier, kontakterne og et lille rum til USB modtageren. Dækslet holdes godt på plads med tre magneter, men klikkes alligevel let af. 
 

Her musen højre side, hvor der ikke er så meget at bemærke. Helt i front er der et 90 graders knæk hvor farven skifter fra sort til grå, mens overgangen bliver blødere jo længere bagtil man går. 
 

  Fra siden ligner venstresiden faktisk højresiden til forveksling, dog med to ekstra knapper tilføjet. De to knapper er til forskel fra resten af musen helt blanke og med en mere glat overflade. De to knapper er relativt store, både sammenlignet med andre producenters mus og Logitechs tidligere modeller. 

 

Niight
 
Bruger
Tilføjet:
07-07-2018 22:05:55
Svar/Indlæg:
17/0
jeg synes det var rigtig rart at se et review hvor sensoren bliver nævnt.
men det er selvfølgelig også svært at undgå det når hele deres marketing kampagne for denne mus er bygget omkring deres hero sensor....
så husk at grave lidt når næste must skal have et review. et review af en mus uden at fortælle hvilken sensor der sidder i, er ikke noget review.

man laver jo heller ikke et cpu review uden at fortælle hvor mange cores/threads den har


gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-12-2019 03:50:21
Svar/Indlæg:
5286/605

En lille update fra mig som lige har købe en G603, den er glat i forhold til en G403 som har gummi i siderne, i dag koster en G603 under 400kr

Man kan dog få anti slip rubber til siderne og venstre/højre muse klik

https://www.ebay.com/itm/Hotli...

 

https://www.reddit.com/r/Mouse...Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af gasolin d. 22-12-2019 03:52:03.