Test: Logitech G603 Wireless Gaming Mouse

Styre-enheder d.  24. november. 2017, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 14861 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 599,00
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: n/a

Test

I selve testperioden måtte min trofaste Logitech G500 vige pladsen i mit daglige brug, til billedredigering i Photoshop og gaming primært i spillene Battlefield, Borderlands, CS GO og Diablo III.

Under testen har jeg anvendt G603 på et antal forskellige overflader, både musemåtter med forskellige typer overfalder, hårde såvel som bløde, og den har virket på dem alle uden det mindste problem. Af og til ser man, at optiske sensorer kan have det lidt svært ved nogle typer overflader, i sammenligning med en laser sensor, men den gælder bestemt ikke for Logitechs HERO sensor. 

Det store spørgsmål er selvfølgelig, om trådløs teknologi er kommet så langt, at en trådløs mus kan være lige så hurtig som en med tråd. Selv om jeg langt fra er en pro-gamer, plejer jeg at kunne detektere en lille forsinkelse ved de fleste trådløse mus, hvis jeg virkelig prøver at lægge mærke til det. Logitech siger selv, at deres Lightspeed forbindelse er lige så hurtig som en forbindelse med kabel, og jeg er faktisk tilbøjelig til at tro dem. På "high" indstillingen kan jeg simpelthen ikke mærke nogen forskel, til alternativer med kabel, hvilket er ganske imponerende.

Når det kommer til præcision og hastighed som HERO sensoren kan levere, klarer G603 sig tilsvarende rigtig godt. En tur omkring billedredigering i Photoshop, og tegning i Paint var en rigtig god oplevelse, hvor musen bevægede sig præcis som ønsket, uden den mindste ujævnhed i linjerne. Også i gaming gik det glimrende, sensoren opfanger hurtigt selv den mindste bevægelse, og jeg oplevede ikke at musen på noget tidspunkt fejlede. 
 

Hvad angår ergonomien fandt jeg trods manglen på former, at den ligger rigtig fint i hånden og der var faktisk kun et spørgsmål om minutter, før jeg havde vænnet mig til den. Ofte passer en mus bedre til nogle måder at holde på, men det er faktisk ikke tilfældet her. Selv bruger jeg lidt en kombination af flere forskellige måder at holde på, men selv hvor jeg skiftede rundt mellem at styre med hele håndfladen eller fingerspidserne føltes det ret godt. 

Generelt føles G603 faktisk rigtig godt, også når det kommer til knappernes placering og hårdhed på disse. De er alle lette at komme til, og er hverken for træge eller bløde. Dette gælder også schroll hjulet, dog vil jeg sige at jeg var noget skuffet, da jeg fandt ud af, at G603 ikke har hurtig schroll hjulet som mange af Logitechs andre modeller ellers har. Noget andet jeg lidt savner, er muligheden for at skifte både op og ned i sensitivitet, uden at skulle bruge en af de to sideknapper på den funktion. Det hjælper dog lidt på det, at man kan nøjes med at definere to følsomheds-niveauer, som man så kan skifte imellem i et snuptag.  

Inklusive batterier, vejer G603 underkanten af 136 gram, hvilket er lidt i den tunge ende. En lidt højere vægt er typisk en del af den pris man må betale, for at få en trådløs mus, men faktisk kan man godt tage lidt af vægten af, hvis man ønsker en lettere mus. For det er faktisk muligt, at tage det ene af de to batterier ud, uden at det har nogen anden effekt end at batterilevetiden bliver halveret. 
 

Niight
 
Bruger
Tilføjet:
07-07-2018 22:05:55
Svar/Indlæg:
17/0
jeg synes det var rigtig rart at se et review hvor sensoren bliver nævnt.
men det er selvfølgelig også svært at undgå det når hele deres marketing kampagne for denne mus er bygget omkring deres hero sensor....
så husk at grave lidt når næste must skal have et review. et review af en mus uden at fortælle hvilken sensor der sidder i, er ikke noget review.

man laver jo heller ikke et cpu review uden at fortælle hvor mange cores/threads den har


gasolin
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-12-2019 03:50:21
Svar/Indlæg:
5207/599

En lille update fra mig som lige har købe en G603, den er glat i forhold til en G403 som har gummi i siderne, i dag koster en G603 under 400kr

Man kan dog få anti slip rubber til siderne og venstre/højre muse klik

https://www.ebay.com/itm/Hotli...

 

https://www.reddit.com/r/Mouse...Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af gasolin d. 22-12-2019 03:52:03.