Test: GIGABYTE AORUS X399 Gaming 7

Bundkort, AMD d.  03. oktober. 2017, skrevet af Renissen2 1 Kommentarer.  Vist: 16971 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2746,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Fourcom

Specifikationer 

AORUS X399 bundkortet er forsynet med Ultra Durable Armor som beskytter både PCIe og RAM sokler dels mod tunge grafikkort og mod at bundkortet bukker. 

AORUS har udstyret dette bundkort med et ALC 1220 lydkort. Endvidere har lyddelen sin egen strømforsyning og højkvalitets kondensatorer. Ind- og udgange er forsynet med en guldbelægning for optimal kontakt. 

Bundkortets RGB LED'er er opdelt i Zoner som kan styres individuelt og Fusion har nu op til 17 indbyggede mønstre at vælge imellem. 

Bundkortets LED stribe stik understøtter RGBW LED striber og også UV LED striber. 

AORUS har også udstyret X299 bundkortet med et  Intel Killer netkort intel 2500 og derudover et trådløst Killer AC netkort med hastigheden 867 Mbps samt Bluetooth 4.2. 

Den klare plastikdel på Chipsætkøleren kan udskiftes så man får et mere personligt udtryk på sit bundkort. Pladen er kun låst med den sorte dims i nederste hjørne som man kan hive op og derved udløse låsen som holder pladen. 

På dette AORUS X399 Gaming 7 kan man faktisk flashe bundkortets BIOS uden at have en CPU installeret. Man bruger blot en USB Stick i et af stikkene i I/O delen og sætter så strøm til bundkortet. 

Bundkortet har også det GIGABYTE kalder Thermal Guide som er et system som overvåger de op til 3 NVMe M.2. SSDer. 

Hvert af de 3 M.2 sokler er udstyret med en matsort passiv køleprofil som hjælper godt til med at holde M.2 SSD'erne rimeligt kølige. 

Der er på dette bundkort brugt specielt gode komponenter i Strømforsyningen til CPU'en og her er tale om dele i serverklasse kvalitet.

  

 

JustOne
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-10-2017 18:44:22
Svar/Indlæg:
452/31
det bliver helt klart det bundkort jeg skal ha når jeg skal upgrade næste gang 🙂