Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2377,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer 

PCIe soklerne eller rettere 3 af dem er forstærket med en stålindkapsling som bevirker at soklen får en meget længere holdbarhed og flittig brug af selv meget tunge grafikkort ødelægger ikke PCIe slottet. 

ASUS ROG STRIX kortet er også udstyret med Realtek S1220 CODEC, som er et lydkort med 120dB signal/støj forhold som giver en udmærket lyd. Som vi tidligere har set det er hver lydkanal lagt i hver sit lag på printkortet for at forbedre signal/støj forholdet. Lyddelen på printet er også "fysisk" adskilt fra resten af bundkortet for yderligere at skærme audio delen for indkommende støj. Der er naturligvis brugt Japanske nichicon kondensatorer i audiodelen. 

AORA er programmet der styrer det monterede RGB LED lys. Der er mange spændende effekter og farver at vælge imellem. Det er naturligvis også muligt at synkronisere sine øvrige ROG enheder som tastatur og grafikkort så de følger samme mønster. 

Som en integreret del af Chipsætkøleren er dette bundkort udstyret med en effektiv M.2 SSD køler, som nemt af og på monteres ved hjælp af 3 skruer. Thermal pad er monteret. Bundkortet har under køleren plads til enten en 42, 60 eller 80mm M.2 SSD. 

Bundkortet understøtter op til 3600 MHz+ Overclocket RAM. Der er sat et plus efter så mon ikke højere frekvens er muligt. 

Bundkortet understøtter 2 og 3 vejs SLI og CrossfireX og tre vejs opsætningen kører 8x speed på den tredje sokkel. 

Det er muligt via software på dette bundkort at optimere overclock og køling ved et enkelt tryk på en knap, og det er da en stor fordel at man ikke manuelt skal styre det hele ved den enkelte blæser.

 
 

På næste side følger design og layout.