Test: Asus ROG Strix X399-E GAMING

Bundkort, AMD d.  22. november. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 16432 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2848,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer 

ASUS STRIX Bundkortet er udstyret med et Intel Gigabit Ethernet LAN kort og derudover et WI-FI kort der kan levere hastigheder op til 867 MBPS. 

For at forbedre hastighederne på Intel LAN kortet er det forsynet med et metalskjold og derunder gemmer der sig også elektronik som tager af at beskytte mod strøm spikes eller antistatiske udladninger nær LAN delen. 

PCIe soklerne eller rettere 3 af dem er forstærket med en stålindkapsling som bevirker at soklen får en meget længere holdbarhed og flittig brug af selv meget tunge grafikkort ødelægger ikke PCIe slottet. 

ASUS ROG STRIX kortet er også udstyret med Realtek S1220 CODEC, som er et lydkort med 120dB signal/støj forhold som giver en udmærket lyd. Som vi tidligere har set det er hver lydkanal lagt i hver sit lag på printkortet for at forbedre signal/støj forholdet. Lyddelen på printet er også "fysisk" adskilt fra resten af bundkortet for yderligere at skærme audio delen for indkommende støj. Der er naturligvis brugt Japanske nichicon kondensatorer i audiodelen. 

AORA er programmet der styrer det monterede RGB LED lys. Der er mange spændende effekter og farver at vælge imellem. Det er naturligvis også muligt at synkronisere sine øvrige ROG enheder som tastatur og grafikkort så de følger samme mønster. 

Som en integreret del af Chipsætkøleren er dette bundkort udstyret med en effektiv M.2 SSD køler, som nemt af og på monteres ved hjælp af 3 skruer. Thermal pad er monteret. Bundkortet har under køleren plads til enten en 42,60 eller 80mm m.2 SSD. 

Bundkortet understøtter op til 3600 MHz+ Overclocket RAM. Der er sat et plus efter så mon ikke højere frekvens er muligt. 

ASUS STRIX bundkortet er udstyret med mange blæserstik og stik specielt til f.eks. Vandpumpe, AIO køler blæser og er der ikke blæserstik nok på bundkortet er det muligt at tilkøbe en Blæser Hub som også har sit eget stik.