Test: Antec P8 kabinet

Kabinetter d.  27. september. 2017, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 15727 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 586,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / udvendigt


Antec P8 er lavet af stål og plastic. Det hele er holdt i mat-sort, og ser ret så indbydende ud, når det er kommet ud af kassen. Fronten har ingen "huller" til optiske drev osv. Antec har valgt at placere alle tilslutninger i venstre side. Der er til head-set, mikrofon, 2 x USB 3.0, on/off og reset. Afstanden mellem de to USB-stik er tilpas stor. Der kan godt side to USB-stick i på samme tid.
Logo´et i nederste højre hjørne, lyser op i hvidt, når der kommer strøm på systemet. Det vender jeg tilbage til.Den venstre side er dækket af en store siderude i hærdet glas. Som altid er den slags svær at fotografere uden af få diverse genspejlninger med.Ruden sidder fast med 4 store fingerskruer.Som noget nyt, ihf. for mig, har sideruden en sort kant. Det ser faktisk ret godt ud. Ruden er lavet af hærdet glas og er 4 mm tyk.Den højre side er helt blank.I toppen er der ikke så meget at se. Hele toppen er dækket af et filter, der sidder fast med magneter i kanterne.Bagerst er P8 ret klassisk. Én 120 mm blæser, 7 udvidelses pladser, og et hul til PSU´en. Sidstnævnte skal skubbes ind fra siden. Der er ingen smarte rammer osv.


 

I bunden sidder der fire massive fødder af gummi. Også her har Antec fået plads til et filter. Dette bruger ikke magneter, men skal skubbes på plads i holderne. Metoden fungerer fint.


 

Vi fortsætter med det indvendige design på næste side.

 

 

VojenZ
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-10-2017 19:04:11
Svar/Indlæg:
331/7
Udmærket kabinet til prisen.

Har du ikke vendt din cpu-fan/blæser forkert i den i forhold til airflow?


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af VojenZ d. 16-10-2017 19:04:55.