Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1856,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: DCS

Specifikationer 

Bundkortet har fået 11 strømfaser til at leverer strøm til CPU'en. En strømforsyning på denne størrelse er nok til at kunne klare alle de understøttede CPU'er og kan stadig holde sig fint kold.
 


 

Med Intels VROC (Virtual Raid On CPU) er der mulighed for at lave et RAID 0 (Eller 1, 5 og 10 med et modul der kan købes ved siden af) med M.2 SSD'er der har direkte kontakt med CPU'en igennem dens PCIe baner. Dette kan give en voldsom høj hastighed ud af de i forvejen hurtige M.2 SSD'er. Det er dog kun Intel's SSD'er der er understøttet.
 


 

ASRock har også smidt en ASMedia 3142 USB 3.1 Gen2 controller på bundkortet der kan leverer op til 16Gb/s, hvilket betyder at der kan bruges 2 USB 3.1 enheder der begge bruger op til 8Gb/s, eller en enkelt enhed der kan bruge op til 10Gb/s. Bundkortet har et enkelt USB-C og to USB-A stik der kan benytte denne controller.
 


 

Med på bundkortet får man også et WiFi modul der kan benytte sig af både 2.4Ghz og 5GHz og samtidig understøtter 802.11ac. Det kan også fungerer som et Bluetooth modul.
 


 

I en æra hvor RGB LED er vejen frem skal ASRock selvfølgelig også være med her. Under chipset køleren ser vi flere RGB LED til at lyse rundt om køleren. I bunden finder vi også en enkelt RGB header til en RGB LED strip.