Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2586,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer

 

ASROCK X399 TAICHI har i alt 11 faser til at stabilisere strømmen til CPU'en, så her er rigeligt at gøre godt med selv ved hård OC.

Bundkortet understøtter i alt 4 grafikkort, 2 der kører 8x og 2 der kører 16x på PCIe bussen.

ASROCK bundkortet er opbygget af 8 printlag og det skulle ifølge ASROCK gøre at RAMmen kører mere stabilt og sikkert.

ASROCK har valgt at lægge deres Purity Sound 4 lydkort på bundkortet. Der er en 120dB SNR DAC monteret på bundkortet og hver kanal er individuelt adskilt i højre og venstre kanal på printet for at hæve kvaliteten af lyden og skærme hver kanal mod støj fra den anden. Man finder også en headset forstærker i audio delen og alle audio stikben til frontens audio samt stikkene i I/O delen er guldbelagt for bedre kontakt.

ASROCK X399 TAICHI er også udstyret med et BIOS flashback system som gør at man kan flashe bundkortets BIOS uden at tilslutte andet end en USB Stick med nyeste BIOS fil og en PSU og trykke på knappen i I/O feltet, det er en ganske praktisk funktion.

ASROCK bundkortet er også udstyret med et Dual Band 802.11AC WIFI netkort. Der medfølger 2 antenner der er lige til at skrue på gevindstykkerne i I/O afdelingen bagpå.

Bundkortet er derudover naturligvis også udstyret med 2 intel LAN kort, så der er fint knald på forbindelsen når der skal games.

Ud over Non ECC RAM er det faktisk muligt at bruge ægte ECC RAM for server stabilitet. Har man alligevel købt et Threadripper setup hvorfor så ikke gå hele vejen når muligheden er tilstede.

Bundkortet har også mulighed for montering af 2 stk. RGB LED striber som ekstra tilbehør. Det kan styres i BIOS og via software. Derudover er der på selve bundkortet ikke specielt mange steder RGB Leder lyser fra. Det er kun hele vejen rundt om tandhjulet (chipsæt køleren) på undersiden der er monteret RGB LED'er. Det giver et indirekte LED lys ud under tandhjulet og ser faktisk meget godt ud.

PCIe soklerne er monteret med en stålkappe ovenpå for at øge styrken og stabiliteten ved tunge grafikkort og kromen ser meget godt ud mod det matsorte og grå print.

I dette lange billede fremhæver ASROCK at dette bundkort er fremstillet af ekstra gode og stærke materialer og komponenter.

Bundkortet har naturligvis plads til NVMe M.2. SSDer og der er plads til 3 af slagsen som ASROCK kalder Ultra M.2. sokler. De kan alle 3 klare hastigheder på op til 32 Gb/s

Der er også blevet plads til en enkelt U.2 sokkel så udvidelsesmulighederne på storage siden er mange.

 

USB 3.1 stik Generation 2 finder vi et par stykker af i I/O afdelingen, der er både et Type A og et Type C stik som begge er ESD beskyttede. Desuden er der 8 USB 3.1 Gen 1 som ligeledes er ESD beskyttede.