Test: MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC bundkort

Bundkort, Intel d.  25. oktober. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 20053 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1514,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Specifikationer 

Selve lydkortet er en Chip som MSI kalder Audio Boost 4. Der er indbygget DSD som står for direkte streaming digital. Lyddelen er naturligvis baseret på Realtek 1220 chippen,
 


 

Desuden er alle komponenterne i lyd delen udvalgt som værende specielt gode til netop audio f.eks. kondensatorerne som vises i det øverste billede. Audio stikkene i I/O delen er guld belagt for bedre forbindelse.
 


 

Også MSI benytter sig af at have hver lydkanal på hvert sit lag i printet for at opnå et bedre støjniveau. Også selve lydafdelingen er på bundkortet separeret "fysisk" fra resten af printet ved hjælp af en LED oplyst stribe på printet hvor der så ingen komponenter eller forbindelser er. Til gengæld er der så RGB LED lys i selve striben der adskiller Audiodelen fra bundkortet. Lydkortet er forsynet med anti pop's i lyden og det er lækkert så man ikke får disse knald i ørerne f.eks. ved at skifte lydkilder. 

DDR4 Boost er MSI's system til at forbedre RAM optimering. 

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC bundkortet har kontrollerbare blæserstik og også stik for AIO pumpe så man let kan styre flowet gennem kabinettet. 

Via det indbyggede stik til LED stribe er det muligt at tilkøbe sådanne striber og eventuelt bruge den medfølgende forlængerledning som samtidig splitter sig ud til 2 stk. stik til LED striber. Og så er det bare at lege derudaf med softwaren til dem. 

For at holde NVMe SSDer rimelig kølige er der monteret et køleskjold på en af M.2 SSD Soklerne, det skulle gøre at SSDen eller Intel Optane Memoryen ikke bliver gloende. 

MSI har forstærket 2 af PCIe soklerne så de kan tåle selv meget tunge grafikkort. Det anbefales dog også at bruge MSI støtter til de helt tunge sager. 

Vær den første på slagmarken ved hjælp af at dette bundkort kan udnytte de meget hurtige M.2 SSD'er der kører NVMe og dermed op til 32 Gb/s. 

MSI Z370 GAMING PRO Carbon AC er overalt udstyret med MSI Armor som forstærker de pågældende enheder som f.eks. PCIe sokler og RAM sokler, derudover har alle bundkortets støttepunkter ekstra zoner som beskytter mod EMI. 

Dette bundkort har USB 3.1 i I/O afdelingen og det er både type A og C.


 

SPECIFIKATIONER (den lange udgave)

  

På næste side ser vi på designet.