Test: Cougar Puri

Styre-enheder d.  05. april. 2018, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 12258 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: Also

Introduktion

Så er Cougar tilbage på HwT, hvor vi tidligere har set nærmere på to mus og et gaming headset fra dem. Denne gang har vi fået deres nyeste produkt til test, og det i form af gaming keyboardet Puri. Det lader til at Cougar, er hoppet på den trend som går ud på, at skrue lidt ned for de markante designmæssige detaljer, og gå efter et mere enkelt produkt. Designet er i hvert fald lidt mere afdæmpet end deres hidtidige keyboards, og lyset er holdt kun i hvid.
 

Målet for Cougar er at være leveringsdygtige med "Best in the class" innovative produkter som er med helt fremme i skoene (cutting edge) gamer produkter. Cougar blev grundlagt i 2007 af en gruppe entusiaster og professionelle medarbejdere i Tyskland, som syntes at der på PC hardware ikke var sket de store ændringer i den måde en desktop PC fremstår på over de sidste 20 år. Det er stadig det samme kedelige udtryk og et internt layout med uendelige ukreative kosmetiske variationer og dårlig kvalitet.

Derfor ønskede Cougar at forsyne gamere med mere stilfulde produkt koncepter som samtidig ville møde de skrappeste kvalitetskrav. I dag har Cougar udviklet sig til et Globalt mærke som leverer innovative, højydelses og højkvalitets produkter til PC Gaming markedet.