Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 905,31
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Indvendigt


Hele fronten kan tages af. Her er der plads til 2 stk. 120 mm blæsere eller en radiator. 

Det er i den højre side bundkort osv. skal monteres. Der er faktisk ikke så meget at se. Der er ikke meget plads at muntre sig på. Bundkortet skal monteres omvendt, så CPU-området er nederst, hvor der er plads til en 80 mm outtake fan. Det er første gang i meget lang tid, jeg ser et kabinet, hvor der ikke er lavet hul omkring CPU-området, så man kan skifte køler uden at skulle have bundkortet ud.Kølemulighederne er ret begrænset i dette kompakte kabinet. Udover den medfølgende 120 mm, er der kun plads til en enkelt 80 mm blæser. 

I venstre side skal diske og PSU monteres. Som nævnt skal sidstnævnte monteres sidelæns. Der sidder et filter siden, hvor blæseren til PSU´en kommer til at være. Filteret er magnetisk og sættes fast i selve kabinetrammen. 

Vores diske skal monteres i toppen i et ret så smart system. Billedet afslører også at alle kabler har en lækker sort sleeving. 

Skal du bruge mere end to diske, kan hele rammen tages ud. Der er plads til 2 x 2,5” og 2 x 3,5” diske.


 
 

Med drevrammen afmonteret får vi adgang til RGB controlleren. Den sidder gemt bag det lille plasticdæksel. Den skarpe læser vil bemærke, at der står CR1288 på dækslet. Billederne er ikke genbrug fra testen af CR1288. Uden at være sikker vil jeg mene både dæksel og printkort er ens.


 


I bunden sidder der et filter, som er lige til at tage af og rengøre. Rammen på filteret er magnetisk.Filteret i toppen af kabinettet følger samme princip.


 

På næste side installerer jeg noget hardware i kabinettet.