Test: Riotoro CR 1288

Kabinetter d.  04. december. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 14652 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1533,74
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a


Installation af hardware

Riotoro giver dig en særdeles god manual med til CR1288. Lige meget hvor mange gange du har samlet en maskine, så er den et kig værd. Om ikke andet, så for at se hvordan sådan en skal skrues sammen. Jeg har selvfølgelig brugt den, da jeg samlede maskinen. Og den skuffer bestemt ikke.
Jeg startede med at installere PSU´en. Som tidligere nævnt er der ikke noget fancy over det. Den skubbes ind fra siden, og skrues fast med fire skruer.


 

Jeg bruger hverken 2,5 eller 3,5” drev. Men jeg tjekkede selvfølgelig lige hvordan de virker. Både SSD og den mekaniske disk gled nemt på plads i deres respektive rammer. Jeg brugte ikke nogle skruer, og de sidder forbavsende godt fast. Er du typen der tit rykker rundt på din PC, bør du bruge de medfølgende skruer. 

 

Bundkortet gled nemt på plads. Alle stand-off´s er monteret fra fabrikken.

 


 

Til et full-tower kabinet skal der vandkøling til. Jeg valgte at bruge min reference køler. Reeven´s Naia 240 passede perfekt i toppen. Der er hele 590 mm fra bundkortets kant til toppen. Det er første gang jeg oplever der så meget plads i toppen af et kabinet. Jeg er fan.
 

 

Med filter og dækplade monteret, kan man næsten ikke se, at der er en radiator monteret i toppen.Jeg fik hurtigt installeret resten af hardwaren, og endte op med et ret "clean build", som jeg syntes ser ret godt ud.Bagsiden er en helt anden snak, men den kan man heldigvis ikke se. Der er god plads til kablerne, og siden gled på uden problemer.Da jeg tænder maskinen bliver jeg mødt med stilhed - og lys. På "Slow" kan blæserne ikke høres. Sættes de til "fast", kommer der en svag summen fra maskinen.


 


Dioderne til "on" og harddisk aktivitet er tilpas skarpe, uden at være generende.RGB´en kan sættes til at skifte farve automatisk. Jeg lavede en lille video for at illustrere dette.
 

 

Konklusion på næste og sidste side.