Test: Cooler Master Liquid ML120L RGB

Køling d.  19. februar. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 13358 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 469,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: DCS

Kassens indhold

 


Inden i æsken er pumpe og tilbehør pakket i en slags æggebakke, så delene er godt beskyttet mod hård behandling undervejs i transporten.
 

Til venstre ses 4 samle stik til RGB ledningen, så den kan tilsluttes blæser(e) og styreboksen som er det næste på billedet, og til sidst strømledningen til styreboksens ene ende. Der er så et lille stik til styreboksen og et Molex stik til PSU'en. Til sidst ses 1 til 3 RGB splitter ledningen. 

Liste over tilbehør / Kassens indhold :

  • Diverse beslag, skruer og skiver til de forskellige sokler som køleren understøtter. De er dog pakket i hver sin plastpose til hver sokkel.
  • 1 stk. 120 mm RGB blæser.
  • 1 stk. folde ud manual.

Manualen er god og gennemført den forklarer i tekst og gode illustrationer hvordan man monterer køleren og bruger det rigtige tilbehør til de enkelte sokler.

  

AIO'ens Teknik 

Cooler Master har forsynet denne AIO med en dobbeltkammer pumpe, så varmen fjernes effektivt fra det kammer der ligger nærmest CPU'en. 

Sammen med radiatoren der har meget lille modstand og derfor øger luft gennemstrømningen så er radiatoren sammen med pumpen og blæseren med til at give hvad Cooler Master kalder en usammenlignelig køleevne. 

Stilhed, ydelse og RGB AIO så kan det vist ikke koges mere ned. Det er hvad Cooler Master selv kalder deres nye MasterLiquid ML120L RGB.

 

På næste side følger Designet