Test: Cooler Master Liquid ML120L RGB

Køling d.  19. februar. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 13598 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 469,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: DCS

Installation

  

Installation af denne køler på socket 1150 er ret simpel. Man starter med at samle bag pladen som holder de 4 skruer på plads mens man monterer selve kølehovedet. 4 plastik clips skubbes ind over skruen til de midterste af de 3 hakker som de kan justeres til. 

Jeg monterede blæseren på selve køleren med de medfølgende fingerskruer som gør monteringen til en leg. RGB LEDerne skal naturligvis vende indad mod kabinettet da man ellers ikke får meget glæde af LED lyset og blæseren blæser luft ind i kabinettet. 

På selve pumpen monterer man 2 metalbøjler med skruerne i fra neden og bøjlerne ovenpå plastiksiderne af pumpen.

Til sidst monteres pumpe og radiator/blæser i selve kabinettet. Det er selvfølgelig nemmest hvis man har monteret pumpen på bundkortet inden man monterer bundkortet, men da jeg skal bruge samme setup til test af flere kølere har jeg monteret pumpen med bundkortet monteret og det bevirkede at jeg måtte bede om en hånd (fra min bedre halvdel) til at holde bag pladen på plads. Herefter er det bare komme den medfølgende kølepasta på CPU'en, og at trykke pumpen lige på CPU'en og skrue de 4 møtrikker på som holder den på plads skiftevis over kors til den er rimelig stram.

 

Jeg tester køleren på næste side.