Test: Corsair Hydro H115i PRO RGB

Køling d.  01. april. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 15650 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1014,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design


 

Vi lægger ud med et flot billede fra Corsair af H115i RG køleren. Som man kan se her er der lys i logoet og en tynd stribe rundt om logoet og endelig en tynd stribe mere under toppens sølvlåg. De 2 SP140L blæsere ser også helt fine ud i deres grå rotorfarve med Corsair logo i feltet på midten. Jeg er personligt ret vild med den flot designede og samtidig ret lave pumpe.


 

Det er en meget lækker matsort og kompakt radiator med skruehuller for 140mm blæsere. At radiatoren så også kun er 143mm bred gør den nem at placere i mange kabinetter.


 

Pumpen har næsten alle sine ledninger indbygget i selve pumpen, hvilket er en behagelighed da diverse stik så ikke kan gå i stykker. Kun USB stikket som ses på venstre side af pumpehuset er stadig en helt separat ledning.


 

Her ses de 3 stik til pumpens ledninger og det er et 3 polet stik til pumpen. 2 stk. stik til blæserne samlet i en ledning og endelig SATA stikket som leverer strøm til køleren. Pumpen har en pæn anlægsflade mod CPU'en og den er i forvejen udstyret med kølepasta, så den er lige til at montere.


 

Pumpens monterings beslag kan naturligvis fjernes ved at dreje det 1/8 del omdrejning mod uret. Det sidder fast på 4 små tappe. Herefter kan AMD beslaget monteres.


 

Til sidst skal lige fremhæves de meget fleksible og bløde slanger som er overtrukket med en flettet nylon sleeving. De ender i 2 stk. 90 graders plastik beslag på selve pumpen. Umiddelbart synes jeg at både pumpe og radiator og diverse tilbehør er fremstillet i en rigtigt god kvalitet.
 

På næste side installeres køleren.