Test: Sennheiser GSP 303 Need for Speed Payback Edition

Lyd d.  23. januar. 2018, skrevet af neemos 8 Kommentarer.  Vist: 17305 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 649,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

TestSå er vi kommet til den lidt mere spændende del, nemlig hvordan klarer GSP 303 sig rent lydmæssigt. Jeg kommer til at teste headsettet til både gaming og musik. Det bliver meget spændende at se om Sennheiser kan levere et produkt der kan klare begge dele uden problemer, med navnet Sennheiser følger der også nogle forventninger.

Der følger ingen software med til Sennheisers GSP 303 og derfor er indstillingerne til både gaming og musik helt de samme. 


Musik

Musikdelen af testen er klaret ved at lytte til en blandet omgang af musik, alt fra klassisk til den noget hårdere metal genre og lidt rock og trance.

Bas, vi kender det alle sammen i gaming headsets, den er fuldstændig overdøvende for at kunne give en dybde inde i spillene. Men her har Sennheiser altså ramt plet, dog med et enkelt forbehold som jeg kommer ind på om lidt. Selve musik oplevelsen har været en super oplevelse og jeg kan uden at blinke sige det er det bedste gaming headset jeg har testet til musik. GSP 303 klarer alle genrer helt perfekt, om det er klassisk musik eller tung trance jeg har lyttet til, så har oplevelsen været helt sublim. Dog med det forbehold, at bliver musikken for tung rent basmæssigt, så har jeg været nødsaget til at slukke for dolby surround´en, da musikken ellers blev alt for mudret. Men udover det, så kan jeg kun sige at det er et super headset til at lytte til musik i, men jeg havde et eller andet sted heller ikke forventet noget af andet fra Sennheiser.


Gaming

For at teste gaming delen har jeg været rundt til lidt forskellige spil genre, Vikings Wolves of Midgard, CS:GO,Borderlands 2 og Project Cars 2.

Wow, simpelthen wow, jeg er virkelig imponeret over lyden når det kommer til gaming. Da jeg testede FPS spil kunne jeg uden problemer høre hvor folk var henne, og lyden når man skyder er helt tilpas dyb og giver en dejlig følelse indeni når man tømmer et magasin i fjenden. Musikken og lydene i et spil som Vikings Wolves of Midgard er helt i top, og man får virkelig levet sig ind i spillet fordi lyden nærmeste føles som om den bare er der. Men hvor GSP 303 headsettet virkelig skinner er i racing spil, for her kan man da mærke helt ned i tæerne når man giver den gas. Der er en perfekt blandning af bass og mellemtone som bare gør det lyder helt perfekt og meget virkelighedstro når man ræser rundt på banerne i diverse byer rundt omkring i verden.


Mikrofonen

Jeg har haft testet mikrofonen i skype, in-game og over mobiltelefonen.

Hele vejen rundt får jeg at vide at lyden er krystal klar i den anden ende, så jeg kan ikke sige så meget andet end det er en super mikrofon de har fået monteret på GSP 303. Om jeg ringede lokalt via mobilen eller til den anden side af verdenen via skype, så var der ingen der havde problemer med at høre mig. 


Diverse

Der er lidt små ting som jeg dog ville ønske at Sennheiser havde lavet anderledes, så dem vil jeg lige hurtigt gennemgå her.

Mikrofonen, jeg ville sådan ønske de havde lavet den til en aftagelig en af slagsen, så jeg kunne tage headsettet med på farten uden at ligne den gaming tosse jeg nu en gang er.

Ledningen, hvis man kigger væk fra farven som er knaldrød, så er det kun lige et lille men, den vikler sig lynhurtigt sammen. Her ville jeg ønske man havde brugt et flettet kabel istedet for en plastik ledning, for den vikler sig lynhurtigt sammen til noget der er løgn. Herunder er et billede der vist problemet, og det er endda efter at jeg har stået og "viklet den ud" Men udover de småting jeg lige her har nævnt, så er det virkelig et dejligt headset, og det kunne nemt gå hen og blive det næste headset jeg skal have til privaten.


På næste side kommer konklusionen.

 

 

penol
 
Superbruger
Tilføjet:
26-01-2018 13:31:42
Svar/Indlæg:
570/21
Kan man kun få denne version (rød/Sort kombi) direkte hos Sennheiser??


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af penol d. 26-01-2018 13:32:13.


neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
29-01-2018 10:32:37
Svar/Indlæg:
1120/307
#1
Der er et par danske shops der har dem til salg, dog som udsolgt, så mit umiddelbare bud vil være ja for nuværende :)


drcasino
 
Superbruger
Tilføjet:
21-02-2018 08:12:55
Svar/Indlæg:
365/31
I linker til 300. Er den model identisk med 303 pånær temaet?


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-02-2018 14:01:44
Svar/Indlæg:
5224/222
Glæder mig til at prøve den, har overvejet at få fat på en mic i lang tid nu 🙂


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-03-2018 13:59:23
Svar/Indlæg:
5224/222
Rimelig imponeret over kvaliteten af dette headset, især med tanke på prisen. Musik lyder måske ikke helt så godt som i mit QC25, men stadig virkelig fin lyd på både spil og musik. God komfort også 😀


neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
14-03-2018 18:50:17
Svar/Indlæg:
1120/307
#5
ja jeg er også selv ganske imponeret over det, som anmeldelsen nok også bærer præg af.
Men til prisen, så tror jeg dårligt man kan få noget bedre i min optik.


neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
14-03-2018 18:50:45
Svar/Indlæg:
1120/307
#3
Ja såvidt jeg har kunnet researche mig til, så er det kun temaet der gør forskellen lige på de 2 modeller


XzibitWar
 
Overclocker
Tilføjet:
19-05-2018 07:56:27
Svar/Indlæg:
9/1
Har det her sæt i overskud nogen kunne tænke sig pg prøve det.

En vigtig faktore her er at den lukker dig helt "inde" hvor mange af deres andre serie stadig lader dig høre hvad der sker omkring dig.

Efter 1 uge kan jeg ikke vænne mig til det og er gået tilbage til mine PC323D G4ME