Test: ASUS ROG Gladius II Origin Gamer Mouse

Styre-enheder d.  22. maj. 2018, skrevet af Cardio 0 Kommentarer.  Vist: 13812 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 648,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design


Musen er en højrehånds optisk mus, men jeg har testet den lidt og den kan fungere som venstre også. Den er i plastic og vejer 110 gram. Den er sort og på siderne er der gummi membran så du holder bedre fast på den. Jeg lægger specielt mærke til den dybe udskæring i venstre side der efter min smag gør tommelfingeren forsvinder lidt ind under og ind imellem får løftet musen kort varigt. Af knapper er der PSI knap lige bag rulleknappen der naturligvis også har en knap indbygget.Selve rulleknappen er med et futuristisk mønster i der gør den hænger godt ved fingeren.  Højre og venstre knap er udskåret og ikke som Razers ud i et stykke. Der er 2 knapper på venstre sidde og i bunden en knap til udløsning af ledning. På bagenden sidder der et ROG logo der kan lyse i den farve du ønsker. Der er desuden lys hele vejen rundt nedenunder samt i rulleknappen. Er du til RGB rammer du helt rigtigt her. 

Musen er efter min smag for let men den ligger som sådan godt i hånden. Er stilrent i designet og føles i det store hele virkelig lækker at arbejde med. 
 

Lækker mus med udskiftelig ledning til større længde. 
 


Her et billede tage live med RGB flash


set uden lys. 

 

Den smarte feature med at skifte switches kan ses herunder, det er ikke raketvidenskab men kræver dog en skruetrækker og at du hiver fødderne af musen med farer for de ikke vil klistre fast igen.