Test: ASUS ROG Gladius II Origin Gamer Mouse

Styre-enheder d.  22. maj. 2018, skrevet af Cardio 0 Kommentarer.  Vist: 13795 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 648,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test


Jeg har igennem mange år både testet og selv købt et hav af mus og på et tidspunkt svoret til både den ene og den anden leverandør. Denne gang kom turen til ASUS´Gladius II mus der med få småting faktisk er en rigtig god mus. 


 

Musen er blevet testet i følgende spil og programmer. 

Player unknown battlegrounds
Battlefield 1 og 4
Football manager 2017
Photoshop
Paint
Diverse i windows. 
 

Ergonomi 

Hvad er det for en type "håndtag" denne mus udmærker sig ved


 

Gladius II er bedst hvis du bruger enten palm eller fingertip, musen er afhængig af størrelsen på din hånd som udgangspunkt Palm, men med en lidt større hånd ender du med fingertip grip. Man har hele tiden godt fat og som nævnt tidligere er det udskæringen i venstre side der skaber de største problemer. Musen vejer ikke meget og da jeg til hverdag bruger Corsair Glaive, var det svært at styrer den i starten. Jeg har dog efter at have brugt den i en 14 dages periode mærket mindre til de to problemer med vægt og udskæring. 

Generelt brug
Jeg har igennem mange år både testet og selv købt et hav af mus, og på et tidspunkt svoret til både den ene og den anden leverandør. Denne gang kom turen til ASUS´Gladius II, en mus der med undtagelse af få småting faktisk er en rigtig god mus. 

Gladius vejer ikke ret meget i forhold til den Corsair mus jeg bruger til hverdag. Musen skøjter rundt men er super præcis, virkelig lækker at arbejde med, og det er egentlig kun den dybe udskæring i siden til tommelfingeren, jeg kan sætte en finger på ... 
Knapperne reagere lynhurtigt, og musen brager derudaf med RGB lys. Det er IKKE en mus for dig der ikke magter lys, jo du kan da slukke for det men som udgangspunkt er det lyset der giver den det sidste touch

Gaming
Denne mus er uden tvivl lavet til gameren, den reagere lynhurtigt og skøjter rundt på musemåtten. Den vejer ikke ret meget, og jeg oplevede aldrig nogen form for lagg. Mit største problem er vægten af den mus jeg bruger til hverdag, den gør at når jeg hiver fat i Gladius, så føles den vægtløs. Dette har gjort at jeg i starten havde mit myr med at ramme i FPS spil (First person shooters), ikke at det går meget bedre normalt, men nu skal jeg virkelig være på mærkerne. Efter mange spil syntes jeg faktisk der var en mærkbar forskel da jeg faktisk reagerede hurtigere end før. I strategi var der ikke mærkbar forskel da det efter min mening bare handler om at have en god mus du er tryg ved. 

Musen er testet og jeg er efterladt med den her følelse af at det er en virkelig lækker mus, jeg elsker RGB og alt jeg har, undtagen min mus der kun har det gradvist, er RGB og blinker. lyser etc. Så musen passede perfekt ind i mit setup.og med lidt træning kan jeg nok acceptere de småfejl jeg mener den har. Desværre skal musen videre og jeg må erkende at jeg sku nok kommer til at savne den nu.