Test: OZONE Exon F60 Origen gaming mus

Styre-enheder d.  31. maj. 2018, skrevet af Cardio 0 Kommentarer.  Vist: 11335 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 335,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

E-sports gameren X-Peke har joinet firmaet Ozone for at være med til at designe netop Origen. 

Musen der uden tvivl er en gamer mus er lavet i et lækkert gummi materiale og har 6 programmerbare knapper og 7000 DPI som det højeste. On the fly, er der 2 forskellige indstillinger af DPI muligt. 

Venstre side af musen er designet med en flap der går ud som man kan hvile tommelfingeren på. Førstegangsindtrykket er at vinklen er lidt underlig, tommelfingeren ligger ikke rigtigt føler jeg. Som med alt mulig andet gamer udstyr, kræver det selvfølgelig lidt tilvænning for at bruge det. Der er 2 knapper til tommelfingeren og nedest et lille oplyst firkantet logo der IKKE er en knap, som jeg faktisk troede det var til at starte med. Foran på venstre side er et lille logo med Ozone diskret placeret. Musens farve er ovre i det man kalder Gunmetal grey.
På toppen af musen er placeret en rulleknap med lys i foran og kantet kontur der gør det er nemmere at rulle på den. Lige bagved er der en knap der flugter med overfladen, og feks. kan indstilles til DPI.  Helt bagerst på musen sidder et stort logo der kan lyse som det ønskes. de to standardknapper, er bygget så de flugter med selve overfladen og ikke er selvstændigt bygget men med en stor overflade. 

Højre side af musen er bygget op omkring at man har godt fast. Der er ingen knapper og lys.

Fronten af musen har et lille logo der også kan lyse. 

 


lækkert design


Bunden er som standard med glidefødder


stilet med det der skal bruges. 


Alt i alt en lækker mus.