Test: OZONE Exon F60 Origen gaming mus

Styre-enheder d.  31. maj. 2018, skrevet af Cardio 0 Kommentarer.  Vist: 11336 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 335,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

Origen er testet over en periode på næsten 14 dage og er en blandet fornøjelse.

Jeg har brugt den dagligt til både at game med og til arbejde, jeg har skruet op og ned og forsøgt at vænne mig til dens udformning. 

Gaming:
Som det vel snart er standard så er musen lynhurtig og jeg oplevede ikke nogen problemer med den, jeg er ikke udpræget begejstret for dens udformning til tommelfingeren da selve kanten fingeren skal ligge på er for skarp en vinkel i forhold til selve musen. Nuvel jeg lærte at leve med det, men det får ikke plus point. selve reaktionstid og bevægelse osv. på musemåtten var upåklageligt, jeg er faktisk overrasket over hvad den formår i forhold til det prismærke der er på musen. 
Den er glimrende i FPS spil, men jeg vil sige den egner sig bedre til spil uden de store spontane vendinger osv. 

Arbejde og programmer osv. 
Musen er glimrende som en mus at have liggende når du lige skal bruge computeren, ingen tvivl om det. Det er ikke en mus jeg ligefrem ser frem til at bruge da den efter et stykke tid af en eller grund også føles som den billige mus den er. Jeg er sikker på den vil falde i andres smag, bare ikke i min. Jeg oplevede på intet tidspunkt problemer med lagg i forhold til at spillet skal skyde med det samme jeg trykker som jeg faktisk ind imellem oplever på min Corsair Glaive.