Test: Ozone Alliance Gaming Keyboard Hybrid Switches

Styre-enheder d.  26. september. 2018, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4858 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: neemos
Oversættelse: neemos

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 402,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

TestOzone Alliance er blevet testet  i det daglige til både gaming og almindeligt skrive arbejde, og artiklen her er også blevet skrevet på Alliance tastaturet.


Komfort
Ozone Alliance tastaturet er et gamer tastatur, men selvom det er til gamere, så forventer jeg også at man har komforten med i tankerne når man designer sit produkt. Det synes jeg Ozone er gået lidt på kompromis med her, da ja det fungerer til gaming, men skal du bruge det til andet, så er det et lidt ukomfortabelt tastatur i længden.
Som jeg skriver, så er gaming delen klaret helt fint, og her er komforten som udgangspunkt ganske fin, da man normalt har sin/sine hænder liggende på tastaturet og dermed ikke oplever den højde som dette tastatur har. Men går jeg over til skrive delen, så må jeg indrømme at jeg syntes at Ozone Alliance tastaturet er en anelse for højt og jeg føler at der mangler en håndledsstøtte. Jeg syrer hurtigt til i hænder og underarme når jeg sidder og skriver, og laver markant flere fejl fordi musklerne er udtrættet, hvilket er meget frustrerende når man sidder og skriver blindskrift. Gaming
Selve gaming delen klarer tastaturet ganske fint i forhold til prisen, tastaturet performer helt som man forventer det. Om du er til den ene eller anden slags spil betyder ikke det store, da der er rig mulighed for at sætte Ozone Alliance tastaturet helt op som man måtte ønske det. Ozone Alliance tastaturet er udstyret med anti-ghosting, hvilket kort fortalt betyder at du kan trykke 25 taster ned på en gang, og den vil registrere dem alle sammen.
Macro taster er Ozone Alliance også udstyret med, hele 6 stk, så der er mulighed for at få banket de sværeste taste kombinationer ind der, det gør bare nogle spil markant nemmere. Foruden macro taster, er det også muligt at justere lyset på tastaturet, hele 9 forskellige settings er der at vælge imellem. Ozone har ovenikøbet sat en ny feature ind når det kommer til lys, nemlig at det følger lyden. Det vil sige du kan sætte noget fed dakke dak musik på, og så står tastaturet og banker løs til rytmen, det er da bare lige det sidste der mangler til festen.

Ozone Alliance tastaturet er udstyret med såkaldte hybrid switches, i dette tilfælde føles og lyder det som en mekanisk switch, men er en membran switch. Om man er til den ene eller den anden slags switches er vist hovedsageligt en smagssag, men tasterne både føles og lyder som ganske almindelige mekaniske switches. Det eneste jeg har at udsætte på det, det er at de er lidt løse i det, det er vist den bedste måde at beskrive det på. Det er som om tasterne kan læne sig en lille smule fra side til side, hvilket de færreste nok vil opdage, men det er jo det vi er her for. Og en sidste sikring de har lavet for at skåne dit nye Ozone Alliance tastatur, de har simpelthen lavet det "splash proof" eller oversat de har gjort det spild sikkert. Men hvor meget man reelt kan hælde i brættet før det brækker sig, det skal vi lade være usagt her fra redaktionen, men lad nu være med at teste derhjemme.


På næste side kommer konklusionen.