Test: be quiet Dark Base 700 RGB kabinet

Kabinetter d.  10. august. 2018, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 9335 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1223,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af Hardware


Maskinen består af:

  • Asus Sabertooth Z170 Mrk. 1
  • Intel Core i7 6700K
  • 16GB Corsair Vengeance LPX 3000 MHz
  • 240GB OCZ 180 SSD
  • ASUS Strix GEFORCE GTX 1080 8GB
  • Cooler Master M750G PSU
  • NZXT X61 AIO køler. 

Sådan ser be quiet! Dark Base 700 RGB ud når der er installeret et PC system. Selv om glasset er tonet let så er der stadig fin indsigt til hardwaren indenfor. 

Det var usædvanlig nemt at installere hardwaren i dette kabinet på grund af at der er masser af plads både i dybden og i længden. Skønt ikke at skulle stå og fumle med både radiator med blæsere, samt at skulle isætte den første skrue for at få den til at hænge i toppen. Her blev det gjort med den udtagelige skuffe i toppen og så kunne det hele samles let på skrivebordet og skubbes samlet på plads. 

På bagsiden af bundkortets pladen er der ca. 30mm plads til diverse ledninger og det burde kunne stille behovet hos selv de mest krævende. Jeg besluttede at lade de fleste af kabinettets interne ledninger være hvor de var da kabinettet ankom. Derfor er det hele samlet sammen på midten med ledningerne gennem de tre aflange huller med gummityller. Man kan alternativt føre kabinettets ledninger i venstre side da der er fæstepunkter for plaststrips i den side.
 


 

Også fra bagsiden ser kabinettet rigtigt godt ud. 

Så blev der tændt for systemet og som man kan se på billederne er der lys i den store startknap, samt HDD aktivitets lys i knappen til højre for. Jeg har her vist kabinettets LED lys som violet og hvid.
 

Så mangler der bare en konklusion.